fredag 13 juli 2018

Så jävla nöjd!

SÅ JÄVLA NÖJD!!!!

Jepp! Tror inte att någon missar att jag är jävligt nöjd med mig själv! Är så himla glad att den känslan återigen har infunnit sig inom mig! Jag är nöjd med hur jag ser ut och är som person! Om inte andra gillar mig skiter jag i. Det är helt lugnt för mig! Huvudsaken är faktiskt att JAG gillar mig själv och att jag vet om att jag är snäll, vänlig, trevlig och behandlar andra med respekt!

Idag tänkte jag skriva lite om min osunda träning som jag har nämnt i ett tidigare inlägg. Jag har alltid tyckt om att träna och varit s.k periodare. Men sista träningsperioden jag hade gick överstyr. Jag började normalt med några pass i veckan. Åt o drack normalt. Efter tag ökades mängden pass på. Det blev ibland flera pass efter varandra. Och till slut tränade jag 1-4 pass om dagen. Veckans alla dagar. Och maten... Ja det blev mer fokus kring den. Inte så mkt fett. Jag tänkte på i vilka lägen jag åt produkter som innehöll fett. Socker begränsades. Läste på om mat som ökade fettförbränningen och hur mkt jag kunde äta. Grönsaker och frukt åts balanserat tyckte jag. Portionerna blev mindre. Vattenintaget ökades på. Ja det låter kanske inte så tokigt... Men tro mig, det var ingen normal nivå. Och det största problemet satt i huvudet. Jag ville inte att manin skulle synas utåt men jag fick ångest många gånger över maten! Ännu mer ångest fick jag när jag någon gång behövde avboka ett pass eller om det av någon annan anledning blev inställt. Den här typen av träning och matmani är osund och kallas ortorexi! Nu försöker jag komma igång och träna på en normal nivå. Men det är svårt. Varje gång jag rör vid ett träningsredskap duger det i kroppen att träna och träna och träna. Jag är väldigt rädd för att det ska gå överstyr igen! Vill du läsa mer om ortorexi kan du följa länkarna:
https://atstorningar.se/ortorexi-ar-du-sjukligt-halsosam/
http://www.doktorn.com/artikel/allt-om-ortorexi

Ikväll ska jag och barnen ta bussen till Ystad och möta min fina älskling/barnens pappa! Vi ska gå på Kinarestaurang och njuta av god mat!

Dagens selfie:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar