torsdag 14 juni 2018

Rätten att få må bra!

Jag anser att jag har rätt att få må bra. Precis som alla andra! Jag har rätt att känna det inre lugnet! Känna glädjen! Känna trygghet, tillit och vara stabil. Men så ser inte mitt liv ut! En gång i tiden, för inte så länge sedan kände jag det där! Jag vet hur gött det känns! Men, tydligen är det inte meningen att jag ska få känna så igen! Varför? Störde det att jag mådde bra? Man har ett egenansvar för sitt mående. Jag gör vad jag kan för att må bra och väljer bort energislukare m.m. Tyvärr är mitt mående grundat på någon annans val i livet! Grundat på någon annans beteende! Sorgligt! 

Ärliga, trogna, lojala människor som visar respekt för andra människor gör att jag mår bra! Jag förstår faktiskt inte hur svårt det ska vara att behandla varandra på ett rättvist, medmänskligt sätt. Att behandla andra som man själv vill bli behandlad! Hur svårt ska det vara att uppträda rakryggat? 

Idag har vi haft skolavslutning för ettorna o tvåorna på skolan. Nu har de äntligen fått sitt efterlängtade  sommarlov! Imorgon tar treorna studenten! Då springer de ut med sina vita mössor på sne', skrikandes av glädje! Härligt! 

Jag längtar verkligen efter lugn och ro i själen! Jag hopoas att jag nu under sommarlovet ska få tid och ork att fokusera på att samla kraft att orka leva och ta mig framåt! 

Dagens selfie:Inga kommentarer:

Skicka en kommentar