måndag 4 juni 2018

När man inte mår bra...

...är det väldigt skönt att få gå in i sin egna lilla bubbla en stund. Jag har olika "bubblor" att fly till när verkligheten blir för mycket, för jobbig, för energikrävande! En "bubbla" är meditation. Jätteskönt! En annan "bubbla" är att rita och måla. Jag har egentligen aldrig gillat att måla med färg. Men fler och fler teckningar har blivit i färg. Ganska ljusa färger men med mörka inslag. Teckningarna symboliserar hur jag känner mig och är väldigt enkla! Men, konst behöver ju faktiskt inte vara invecklad och detaljerad! Jag ritar/målar gärna när jag har ångest eller när tankarna blir för många! Alla teckningarna har en historia bakom sig! 

"Brinn i helvetet, ditt äckel"
"Jag lämnar mörkret"
"Dream-boobs"
"Min mörka själ - i den ljusa framtiden"

Brevskrivaren (ev brevskrivarna) har ännu ej trätt fram. Det kommer naturligtvis inte att ske heller! Det är väl ett fegt jävla kräk som har ett jävligt ointressant eget liv. Egentligen borde vi sätta oss med armarna i kors och skratta åt den fege jäveln! En sådan äcklig tragisk jävla skit är egentligen inte värd vår tid! Jävla trash! 

Idag har jag lackat en del över dieten! Är så jävla trött på den. Men det var ju min egen idé att vi skulle ge oss på den så jag tänker stå ut denna veckan också! Men sen blir det inte fler dieter för min del. 

Dagens selfie:


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar