lördag 2 juni 2018

Fega jävlar har inte i mitt värdefulla liv att göra!

Jag inser mer och mer hur värdefullt mitt liv är! Jag inser mer och mer vilka egenskaper jag accepterar och inte. Jag väljer mina vänner med omsorg. Fega jävlar har inte i mitt liv att göra! Oärlighet, otrohet och annan idioti går fetbort! Jag vill inte ha sådana människor i mitt liv! Och jag ger inte folk hur många chanser som helst heller! En extra chans kan man få om man vill stanna kvar i mitt liv efter att ha sårat mig! En enda chans! Missbrukar man då mi generositet får man helt enkelt skylla sig själv! 

Har man inget att dölja är det inte så smart att låta bli att berätta saker direkt. Det är heller inte så smart att undanröja saker som i långa loppet kan komma att bli "bevis" som visar att man faktiskt är ärlig vid konfrontation! 

Ja, det var dagens tankar! 🤔

Idag har jag, mannen och sonen varit och köpt avslutningskläder till sonen. Det var vi och en miljon andra som trängdes i affärerna denna supervarma dag! Tyvärr har jag, trots värmen, inte varit ute så mycket idag! Men, imorgon får det bli ändring på det! Funderar på att dra till stranden imorgon med minste sonen! Just nu behöver jag frisk luft och rensa tankarna. Idag är fel dag dock så jag fortsätter hålla mig inne ikväll. Men, imorgon ska jag vara ute! 🌞

Dagens selfie: 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar