söndag 10 juni 2018

Det var som fan!

Ja, det var som fan... jag har ta mej fan överlevt två veckors diet! Sista veckan laborerade jag dock lite. Äggen plockades bort! Några fler dieter blir det inte för min del! I fortsättningen tänker jag äta och dricka precis allt jag vill men i måttliga mängder! Träningen bör jag även få rutin på också! Och skulle det hända att jag ändå håller mig "rultig" - ja, då får jag väl vara det då! Vill folk inte titta på mig så får de väl låta bli! Jag har liksom inte fötts för att behaga andra! 

Igår blev det inget andra inlägg. Jag orkade inte skriva när vi kom hem och fick lugn o ro! Vi var på kalas hos mitt underbara barnbarn, Harley! Han fick många paket och var go' o gla'! Är så himla glad åt att vara farmor till honom och hans syskon! När vi kom hem från kalaset var vi utelåsta. Våra stora ungdomar hade stuckit iväg och naturligtvis låst dörren. Vi fick kontakt med dem och fick veta att bilen de körde plötsligt "la av". Så, vi fick köra iväg och bogsera hem dem! Av svärdotterns mamma fick jag en flaska vin och så hade hon planerat blommor åt mig. Jag blev jätteglad! (Denna söta blomma fanns i svärdotterns mammas trädgård)

Idag har det varit runt 30 grader varmt. Att inte ha någon pool att svalka sig i när det är så varmt är inte kul! Vi har haft födelsedagsbrunch för dottern idag. Hon fyller 20 år imorgon! Hon var inte intresserad av att fira på något annat sätt än med farmor o farfar på brunch! Så, då fick det bli så! Av oss fick hon en "Gynning-karaff" och ett presentkort på sin favoritaffär: DollarStore! 

I vår egen trädgård börjar liljorna bli rikrigt vackra och vi har jättemycket och superfina rabarber. 

Dagens selfie:


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar