onsdag 13 juni 2018

Att leva är ingen självklarhet - det är en jävla kamp!

De senaste dagarna har jag haft ångest och panik-känslor! Jag vet varför men det är ingenting som JAG kan göra något åt! JAG kan inte ta kommandot över detta! Dessvärre kommer jag troligen att få må så här livet ut...om inte ett under sker och jag helt plötsligt GLÖMMER allt som har hänt - och det lär ju aldrig hända!

Idag på jobbet spårade jag ur känslomässigt. Tankar och känslor var inte alls med mig. En arbetskamrat står mig väldigt nära och hon såg hur jag mådde! Hon fick mig till att gå ner i skol-salongen och lägga mig för att meditera! Det var skönt. Det var en välbehövlig "vila"! Tack, fina P för att du "fångade upp" mig när du såg att jag mår dåligt! 

Dagen handlar om överlevnad. Att leva är för mig ingen självklarhet! Det är en jävla kamp! En kamp som jag gör allt för att vinna! Det är svårt och suger all energi ur mig! Det känns som om jag skulle kunna sova i flera veckor i sträck! 

Jag försöker le så mycket jag kan och orkar! Men när jag tittar på "dagens selfie" ser jag själv smärtan i mina ögon! Kanske gör jag det för att jag har facit på mitt mående! 

Dagens selfie:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar