torsdag 24 maj 2018

Jag vet fan inte vem jag är längre!

Livet är en berg-och-dalbana! Ena dagen är jag världens positivaste människa och nästa kan jag vara precis tvärtom! Riktigt så här skiftande har jag aldrig förut varit känslomässigt! Men, jag är ju en helt annan människa nu efter "det"! Jag är en människa som jag själv inte längre känner riktigt. Det tar tid att lära känna sitt nya jag! Jag trivdes med mitt gamla jag men den personen var det någon som dödade! Tydligen tyckte "någon" inte riktigt lika bra om mitt gamla jag! Men då undrar jag: är verkligen mitt nya jag bättre? Tja, "någon" kommer troligtvis aldrig att besvara den frågan! Jag kommer naturligtvis aldrig att ställa frågan irl men "någon" läser min blogg! 😉 

Vem var jag förut? Jo! Så här vill jag beskriva mitt gamla jag: positiv, glad, vänlig, omtänksam, envis, rak, ärlig, trogen, lojal, respektfull, självsäker, trygg, nöjd med både insida och utsida, visste om mina brister, kände tillit...

Vem är jag nu? Tja, jag vet inte faktiskt. Vissa egenskaper vet jag: osäker i alla lägen, misstänksam, kontrollfreak, sorgsen, hatar både min insida och utsida, är fortfarande ärlig, trogen, lojal och respektfull...ja jag vet faktiskt inte riktigt vem jag är! 

Jag ser iaf ändå positivt på att hela sanningen en dag landar i mitt knä! Jag vet att först då kommer jag att kunna bearbeta saker och börja jobba på allvar med att bli hel igen. Först då kommer jag att kunna ta ställning till saker och ting som bara "hänger i luften" som lösa trådar nu! Säcken måste knytas ihop! 

Jag ser positivt på KÄRLEKEN! Den blomstrar! Vi älskar varandra så enormt mycket och det känns fantastiskt! Vi fokuserar på OSS och på att ta hand om varandra på bästa sätt. Vi tar alla stunder vi kan för att få träffas...om så bara för några minuter! Det känns superhärligt! Tänk, tänk att vi fick bli nykära i varandra igen efter 20 år tillsammans! Snacka om lycka!

Dagens selfie: 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar