torsdag 17 maj 2018

Hyckleri

Hycklare/kappvändare/falska människor... ja benämningarna är många! En sak är iaf säker, i mitt liv finns inte plats för sådana människor. Iaf har jag ingen nära vänskap med sådana människor! Jag vill inte ha det! Tyvärr struttar de runt överallt! För mig är det obegripligt hur man orkar leva med sig själv när man är en sådan person. För det kan väl inte vara så att man är helt jävla omedveten om sitt agerande!? Eller...???

Jag menar, om persom 1 säger till person 2: "Jag tycker inte om person 3. H*n är så tråkig!" Och sen när person 3 kommer säger person 1: "Åh heeeej! Jag har saknat dig!" Asså, då tycker jag att person 1 är en jävla hycklare/kappvändare/falsk människa! Sånt gillar jag inte! Jag skulle kunna skriva om hur många sådana här situationer som helst ur vardagslivet! Varje gång jag hör sånt blir jag fan i mej lite illamående och kräkig! Det kan ju inte vara så att man inte vet om att man gör så! Det är inte bara så att jag betraktar sånt här på avstånd. Jag har naturligtvis själv varit "person 3"! Lyckligtvis har jag visst om det redan från början. Sånt ser/känner jag direkt! Jag blir faktiskt lite misstänksam till sådana människor. Dessvärre har jag även befunnit mig i "behovs-position" till en sådan människa. Det har inte känts så kul. Men det är slut med sånt nu! Jag kommer ALDRIG att någonsin att försätta mig i den positionen igen och jag hoppas att ingen annan heller försätter mig i den sitsen igen! 

På lunchen dejtade jag den människan som får mig att må allra bäst i hela världen. Den människan som får mig att känna mig älskad, vacker, attraktiv, sexig...ja, jag dejtade naturligtvis min man! Vi åt fruktlunch idag också. Det är gott när det är varmt! 

Frukt gör susen för kroppen! Både insidan och utsidan! Idag blev det banan, nektariner och vindruvor! Muuuuums! 

Dagens selfie:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar