torsdag 10 maj 2018

Besviken

Efter saker som hänt och sagts, speciellt i höstas, har mitt mående och liv drastiskt förändrats! 

Jag litar inte på en enda människa! Jag har inte lättvindigt litat på folk tidigare iheller men nu är det helt kört! Nu mer än någonsin måste man verkligen bevisa för mig att man är att lita på! Vissa får kämpa mer än andra för att vinna min tillit och för vissa är det helt omöjligt! Jag har blivit mycket känsligare för t.ex. svek, lögner, skitsnack, mobbning m.m. Jag har blivit ofrivilligt misstänksam, allvarsam, otrygg, osäker m.m. Jag får hela tiden, dygnets alla timmar, kämpa fruktansvärt hårt för att må bra, eller iaf okej. Att hålla mig "ovanför ytan"! Jag har fått börja om igen med att jobba med min självkänsla, att känna glädje och att orka leva! Varenda jävla sekund är en jävla KAMP för mig! Fan ta den/de som tog mitt "jag" ifrån mig. Som dödade mig, min själ! Vänta bara tills karman biter er i röven! 

Den/de jävla fubbickarna som tyckte sig ha rätten att "döda" mig lägger jag fan i mej största ansvaret på för mitt mående idag. Den/de som gjorde mig så här jävla illa får väldigt gärna "iordningställa" mig igen! Svinga nu med ditt/ert jävla trollspö så att jag också kan få må bra! Det du/ni raserade/tog ifrån mig är ta mej fan din/er skyldighet att bygga upp/ge tillbaka igen! Hur du/ni ska kunna göra det är min själ inte min uppgift att upplysa dig/er om! Men se till att göra det NU! 

Idag är jag ledsen! Generellt sett! Idag känns det lite extra svårt att fokusera på positiva och bra saker/detaljer! 😭💀☠

Men, några stunder har jag ändå mått lite bättre också. Älsklingen och jag tog oss en underbar hojrunda. Det blev naturligtvis en glass också! Mums! Att käka glass är lite "obligatoriskt" för oss när vi kör hoj! Just denna stunden mådde jag lite bättre. Jag älskar att åka hoj. Köra är också kul! Men jag har ännu inte mitt eget mc-kort. Vi får väl se om jag någonsin tar eget mc-kort!
Jag önskar innerligt att jag någon gång ska få må bra igen generellt sett. Tyvärr blev det här inget kul inlägg men det känns skönt att "få det ur mig", att ventilera vad jag känner! 

Dagens selfie:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar