onsdag 16 maj 2018

Attraktiv

Jag tänker bli ATTRAKTIV, vacker, snygg, sexig, het, läcker, söt och gullig! 

För vems skull? I vems ögon? MINA egna, så klart! Vad andra tycker och tänker om mig skiter jag fullständigt i! Det spelar liksom ingen roll vad eller hur man gör, folk har åsikter om allt ändå! 
HUR fan ska då det gå till? Jo! Jag tänker acceptera mig själv precis så som jag är! Och lite småsaker, som degmagen, går ju faktiskt att göra något åt. Och det tänker jag göra också! Det är faktiskt bara jag själv som kan göra jobbet! Ska jag svälta bort magen? NEJ! Det ska jag INTE göra. Det blev så i höstas men det var inte en hälsosam väg att gå så den skippar jag! Jag tänker äta och dricka precis allt jag vill. Men jag tänker äta lite mindre. Inte frossa så som jag gör nu. Och jag tänker försöka minska sötsuget med mina knep som jag vet fungerar! Jag kommer att fixa det här! 

Idag lunchade jag med en snygging: min man! Vi fruktlunchade idag. Det räcker med frukt eller sallad mitt på dagen för oss. Och så är det ju så gott! Vi tar varje chans vi får att ses! Det går liksom inte att vara ifrån varandra! Det känns underbart! 

Dagens selfie:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar