fredag 13 april 2018

September/Oktober/November/December osv...

Så, vad har nu hänt sedan oktober då jag skrev sista "riktiga" inlägget? Jo! Det har hänt en hel del i mitt liv! 

I september började jag jobba igen och när det inte fungerade slogs mina fötter undan. En väldigt närstående person började även misshandla mig rejält psykiskt. Jag avslöjade den närståendes djupaste hemlighet och den psykiska misshandeln eskalerade! I oktober mådde jag så fruktansvärt dåligt att jag försökte ta mitt liv. Det var en oerhört tuff period men samtidigt blev mitt självmordförsök den närstående personens "wake-up"! Saker och ting vände livet och kampen att komma tillbaka till ett normalt liv satte fart. Och den personen som misshandlade mig psykiskt blev min största stötta i livet. Vi hittade tillbaka till vår relation. Vår relation har t.o.m stärkts vilket folk runt omkring oss inte kan förstå. 

I slutet av oktober/början av november var jag, mannen och sönerna i Hong Kong och bl.a. besökte adoptivsonens tidigare fosterfamilj. Det var känslomässigt för honom. 

I december sa jag upp mig från mitt jobb och i januari började jag på ett nytt. Nu jobbar jag som elevassistent på en gymnasieskola och trivs som fisken i vattnet! 

I dag har jag dock varit hemma från mitt älskade jobb då jag har drabbats av en fruktansvärd allergi. Jag har i veckan varit supersvullen i ansiktet och varit andningspåverkad. Idag är jag kräftröd i ansiktet och har en fruktansvärt brännande känsla och känner att skinnet är väldigt stramt i ansiktet! Det gör faktiskt jätteont! Jag tar medicin och vilar. Ser fram emot att kunna gå till jobbet på måndag! 

Men, trots ett kräftrött ansikte bjuder jag på dagens selfie. Lyckades lite halvdant sminka över den värsta rödfärgen 😉 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar