söndag 22 april 2018

Rikedom de lux!

Helgen gick fort! Men det har varit en rolig helg. Det blir oftast det om man spenderar dem med personer som man tycker om, älskar, som är lättsamma och roliga! 

I fredags fick jag och älsklingen pratat om saker vi kände att vi behövde få ut. Det gjorde vi över ett glas rosé. Vi njuter alltid i varandras sällskap!

Igår när min älskade man jobbade passade jag på att fixa klart i vårt sovrum som vi har målat. Vi har även fixat till en sliten look på en kista (bild finns i tidigare inlägg) och ett vackert skåp (se bild)! Och på kvällen åt vi middag hos svärfar och bonus-svärmor! 

Idag har jag haft mitt första arbetspass som personlig assistent på min mans jobb. Det gick jättebra! Vi var väldigt proffessionella och behandlade varandra som arbetskamrater precis hela tiden. 

Imorgon är det dax igen för mitt huvudsakliga jobb som elevassistent. Jag älskar verkligen mina jobb (elevassistent och personlig assistent)! Att få ge hjälp åt någon som behöver det är så himla kul! Det värmer verkligen mitt hjärta! Det ger mig verkligen jättemycket livskvalitet. Det är minst lika viktigt som att få lön för sitt jobb. Det är inga jobb man blir ekonomiskt rik på men man kan ju bli rik på andra sätt! Och att ha ett sådant här nära samarbete med någon annan som jag har både i jobbet som elevassistent och som personlig assistent gör mig rik på erfarenhet, kunskap, glädje m.m. Så, nog får jag anse mig vara rik de lux! 

Dagens selfie:Inga kommentarer:

Skicka en kommentar