torsdag 14 september 2017

Lyckan kommer, Lyckan går...

Säg den lycka som varar! 

Jag börjar falla igen! Den här gången drar jag direkt i bromsen och söker hjälp och försöker hitta andra sätt att fortsätta ta mig framåt! Jag tänker aldrig falla så djupt igen! 

Vecka 35 och 36 jobbade jag halvtid. V 37 började jag på heltid. Totalt har det inneburit 8 arbetspass för mig. 7,5 arpetspass klarade jag av innan kroppen röt ifrån. Och den röt jävligt högt! Jag var tvungen att gå hem från jobbet igår! Diskbråcket i nacken visade sig från sin sämsta sida! Redan efter några arbetspass började det mola i nacken. Jag tänkte att jag förmodligen var lite spänd nu när jag nyss börjat jobbat igen. Så jag fortsatte jobba på. Men igår gjorde nacken så ont att jag knappt orkade hålla huvudet uppe. Jag fick en blixtrande huvudvärk och kunde knappt se emellanåt. Kände mig ljud och ljuskänslig. Det var en fruktansvärd brännande känsla ner i axlarna som kändes svaga. Högerarmens armbåge gjorde ont och handen kändes som en geléklump. Jag pratade med läkaren på avdelnigen och hon sa att jag borde åka hem och fundera på att byta jobb helt! Den här bekräftelsen (inte från läkaren utan överlag) gjorde mig deprimerad och ångestfylld. Jag var så ledsen när jag körde hem. Det gör ont i själen att misslyckas. Jag vill ju att det här ska fungera. Jag har ju ett jätteroligt jobb! 

Idag känns det precis likadant som igår. Tramadol är idag min bäste vän. Har fått en läkartid på onsdag nästa vecka! Låt tiden gå fort!!!! 

Jag har tittat på utbildningar. I många år har jag varit inriktad på psykolog, Samtals/KBT-terapeut och liknande yrken. Psykolog blir det inte. Men Socialpedagog med inriktning inom KBT skulle jag kunna tänka mig. Då kan jag jobba som samtalsterapeut. Det borde jag verkligen klara av då det inte är ett fysiskt krävande jobb. Men, det kostar att utbilda sig. Jag har inte råd att ta något studielån. Men det borde finnas hjälp att få om man måste omskola sig då man pga sjukdom inte klarar sitt jobb!? Någon som vet hur det fungerar? Skriv i så fall ett meddelande till mig! 

Dagens selfie är en bild som togs häromdagen. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar