torsdag 21 september 2017

Att förverkliga tankar; drömmar och idéer!

Jag har många tankar, drömmar och idéer. De flesta, möjligtvis alla, skulle säkert kunna göra mig ganska gott psykiskt och vissa skulle jag säkert kunna tjäna en rejäl slant på! Men, jag vet inte hur jag ska ta dem vidare från planeringsstadiet. Det hade varit väldigt mycket lättare med ett startkapital i fickan! Jag oroar mig för att trots allt stå utan inkomst även fast jag tror att jag inte hade behövt det egentligen. Hur gör man för att inte riskera att stå utan inkomst när man startar upp sin verksamhet? Tips mottages tacksamt. 😉 

Alla drömmar är inte jobbrelaterade. Jag har många tankar, idéer och drömmar kring vårt boende också! Grejen att bo i ett växthus fascinerade mig för flera år sedan. Jag tycker att alla som satsar på just detta är så inspirerande. Det finns även andra sätt att bo/leva som fascinerar och inspirerar mig. Tyvärr är mina idéer inte genomförbara för mig just nu p.g.a. ekonomin. 

Ibland är det kanske till och med meningen att vissa tankar, idéer och drömmar inte ska förverkligas! Eller vad tror ni läsare? 

Idag har jag funderat en del kring orten jag bor i. Jag är just nu inte alls stolt över hur den styrs. Jag ser den inte som en attraktiv ort att bo i. Idag har jag funderat oerhört mycket kring vad som behöver ändras drastiskt för att den här orten ska bli mer trygg och attraktiv. Jag har kommit fram till riktigt bra grejer som ÄR fullt genomförbara! Jag ser väldigt mycket fram emot valet 2018! 

Dagens selfie:Inga kommentarer:

Skicka en kommentar