torsdag 17 augusti 2017

Låt tiden gå fort nu!!!!

Igår var jag på Malmö Festivalen med min man och ett par goda vänner. Vi hade jättetrevligt. Åt och drack gott. Jag brukar inte besöka Malmö Festivalen men igår hände det! Det var underbart att gå där och prata, titta på folk, äta och dricka. Ja, vi hade oerhört trevligt!


Igår innan vi åkte till festivalen var jag fransmodell. Blev jättenöjd. Tjejen som gjorde dem var väldigt noggrann och trevlig. Jag blev verkligen supernöjd!
(Helt osminkad 😉)

Idag har vår son som är inskriven i särskolan börjat på sin nya skola. Han fick gå upp en timme tidigare än normalt och var mycket lågmäld i morse. Han såg inte så nöjd ut med tillvaron. Såg ledsen och osäker ut. Han blev dock gladare när han såg personal från gamla skolan som skulle följa med idag till nya skolan. Han har varit väldigt trött nu under eftermiddagen. Han ser ut att vilja gråta. 

Idag har jag även varit på ett jättebra möte på mitt jobb. Jag har nog en av världens bästa chefer. Vi kom fram till att v 35 o v 36 ska jag jobba 50% och sen därefter 100%!  Jag ska även få jobba ihop med några av de jag känner mig tryggast med just för att snabb bli bekväm i min yrkesroll igen. Känns toppen! Det var en megaboost att komma till jobb. Blev välkomnad tillbaka och man t.o.m. påpekade att jag har gått ner i vikt. Det gjorde mig glad att det syns. Idag vägde jag mig och vågen visade -5,2 kg samt jag har minskat 8 cm i midjan på 3 veckor! Jag fick även höra att jag såg så pigg och fräsch ut. Ja, det var verkligen en rejäl egoboost! 

Ikväll gjorde jag barnen glada och gjorde köttbullar till dem. Men, istället för pasta åt jag en god wok som jag också gjorde själv! Åh det var så gott! 

Nu är jag smått trött och har hamnat i soffan. Skönt att slappa efter en toppendag! Nu tycker jag att tiden kan få gå lite fort så det kan bli dags att börja jobba!

Dagens selfie: 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar