tisdag 29 augusti 2017

Har börjat jobba!!!!!

Nu har jag äntligen börjat jobba igen! Det är så himla skönt att vara tillbaka! Det gick över förväntan faktiskt att komma in i jobbet, hitta rutinerna och komma in i gruppen igen! Sedan tidigare vet mina arbetskamrater att jag inte vill ha för mycket frågor. Det respekterades. Istället för att fråga hur det är, om jag mår bättre nu o.s.v. välkomnades jag med kramar och värmande ord. Det kändes så himla bra! Jag tyckte också att stämningen verkade lite bättre nu på avdelningen. Tror att det till stor del beror på vår nya chef. Hon är verkligen riktigt bra! Jag har tyvärr inte ord tillräckligt för att beskriva hur glad jag är över att vara tillbaka på jobbet! 


Jag fixar och donar till mina älskade sköldpaddor så ofta jag kan. Jag fick ju dela på dem då den ena bet den andra rejält! Så nu har jag dem i två akvarium. Den som bet verkar trivas ypperligt med sin ensamhet medan den andre verkar vilja ha en kompis! Så, nu funderar jag på att faktiskt åka och hämta en till Reeves. Jag har hittat en, inte allt för långt här ifrån, som bortskänkes. Funderar starkt på att hämta den!  Akvariumet har jag ju redan eftersom min tanke är att den ska bo ihop med den Reeves jag redan har. 

I lördags hade vi en underbar familjedag. Vi var på BonBonLand och hade kul. Jag klarar dock inte riktigt av att åka karuseller längre men jag ty kte det bar roligt att se mina barns glädje och att få umgås med familjen! 

Dagens selfie:Inga kommentarer:

Skicka en kommentar