tisdag 4 juli 2017

Kärt besök

Igår hade jag kärt besök. Min allra bästa vän kom och hälsade på. Hon bor i USA och har gjort i många herrans år! Så vi ses ju inte allt för ofta om man säger så! Just nu är hon i Sverige och hälsar på. Vi drack vin och snackade gamla minnen. Så himla kul! Jag fick en snygg mugg (Harley Davidson) av henne som jag drack morgonkaffet i imorse! Bild på muggen kommer imorgon! 

Idag har jag varit på möte med LSS-handläggaren här i kommunen. Han hintade om att mina planer inte ska bli verkliga...men jag ger inte upp hoppet och tron! Ett beslut kommer i slutet av augusti! 

Igår kväll kunde jag se tendenser på att Bodil ville börja simma. Det akvariet hon bor i nu är för litet för det. Så idag har jag köpt ett större! Har rengjort det och lite senare ikväll kanske jag börjar inreda det! Annars blir det under morgondagen. Bodil kommer att bli så himla glad när hon får större plats att röra sig på! 

Imorgon kommer min bästa vän på besök igen. Hon kommer och äter middag med oss och stannar över natten. Jag ser verkligen fram emot att få träffa henne igen! Det gäller ju att passa på...vi vet ju inte när vi ses nästa gång! Väldigt ofta tänker jag på henne och saknar henne. Hon är en sådan där vän som man kan prata om allt med. Det man säger i förtroende stannar hos henne. Och även fast det är långt mellan gångerna vi ses känns det som om vi aldrig har varit ifrån varandra! En sådan vän önskar jag att alla fick ha! 

Dagens selfie: 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar