lördag 8 juli 2017

En vecka full av...

Ja det här har varit en vecka full av aktiviteter och känslor! 

Veckan började med att jag fick besök av min bästa vän som numera bor i USA. Jag fick en fin Harley Davidsonmugg i present. Den har jag druckit mitt älskade morgonkaffe ur varje dag! Det är inte ofta vi ses. Men när det väl händer känns det som om vi aldrig har varit ifrån varandra! 
Jag har även varit på LSS-möte. Beslut kommer i slutet av Augusti. Nu håller jag tummarna på att det blir som jag vill. Dock hintades jag om att det inte skulle bli så! Men jag slutar inte hoppas och tro. 

Minsta sonen och jag åkte till stranden och plockade sten till Bodils nya akvarium. Det var mysigt. Vädret var inte så bra så där var inte mycket folk på stranden. 

Jag var väldigt pigg en kväll så när klockan var ca 21:30 började jag tömma Bodils akvarium och inreda ett nytt större åt henne. Så nu har hon gott om plats att ta några simtag. Hon njuter för fullt. Jag var klar runt kl 00:00. Jag älskar att dona med saker åt min underbart söta sköldpadda! Hon är värd det absolut bästa! 
I Onsdags kom min kära bästa vän igen! Hon kom på eftermiddagen och åt sen middag med oss. Jag gjorde köttbullar sås potatis och lingon. Riktigt svenskt och allt enligt Annas önskemål. 😉 Jag hade även köpt en liten present åt henne. En söt ljuskopp format som ett hjärta av änglavingar och ett separat hjärta som det stod "Best Friend" på. Det var fint väder så vi satt ute en stund också. Härligt. Vi drack gott och åt lakrits och salta pinnar samt snackade om allt möjligt hela kvällen. Anna sov över så vi fick även torsdagmorgonen ihop. Det gäller att passa på när vi väl har möjlighet att ses! På torsdagen var vi på ett informationsmöte på Habiliteringen. Där igenom kommer vi att kunna få hjälp med lite av varje. 

Igår var det fredag. Då hade jag en fruktansvärd smärta i min högra höft och i ryggen. Det var svårt att gå. Kortisonsprutan jag fick gjorde ingen nytta! 😭 Men nu har vi iaf testat det! 

Idag är det lördag. Anna åker hem till USA idag. Önskar så att jag kunde spara ihop pengar och åka och hälsa på henne. Annars händer inget speciellt idag. Jag har fortfarande ont i höften men inte lika mycket som igår. Det får tvättas ett par maskiner tvätt idag. Får se om jag fixar att dra över golven med dammsugaren. Kattlådorna ska tömmas och en del av vattnet i Bodils akvarium ska bytas! 

Dagens selfie:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar