tisdag 13 juni 2017

Student/Carolina Gynning/Medicin

I fredags, 9 juni 2017, firade vi dotterns student! Det blev en mycket lyckad studentfest. Vi hade alla jättekul. Vi åt gott, drack gott och skrattade mycket. Härligt med glada människor! Dottern blev oerhört glad för alla fina presenter! Hon hade önskat sig bl.a. Carolina Gynning-glas och saker till sitt framtida hem. Hon fick ihop 12 C.G-glas! Snacka om lycka. Hon fick även andra supersnygga glas, en jättevacker skål och berlocker till sitt armband. Alla presenter uppskattades verkligen! I helgen var det dax för den årliga marknaden här. Våra goda vänner M & L besökte marknaden i lördags medan vi röjde i festlokalen. Att städa ur lokalen tog sin lilla tid! Sen tog jag en promenad till marknaden och träffade M & L en stund! Det var verkligen superroligt att ses. Vädret var toppenbra! 

I söndags åkte vi till Emporia i Malmö och shoppade avslutningskläder till sönerna! Det gick snabbt för en gångs skull. Sen blev det chilla resten av dagen! Det behövdes! 

På fredag slutar sönerna skolan. Sen är det ett långt sommarlov! Minstingen tycker inte alls om att ha lov. Det är att bryta hans rutiner som han är så beroende av! 

Idag har jag haft telefontid med min nya läkare. Efter att ha läst min journal och hört mig berätta om mina enorma smärtor konstaterade han att jag bör pröva en annan typ av smärtmedicin samt även ta en sömntablett på kvällen för att få ordentligt med sömn. Jag har inte sovit ordentligt sedan typ oktober månad. 2-4 h per natt räcker inte. Det är ju faktiskt inte konstigt att jag är fullständigt orkeslös. 

Dagens selfie är en bild på mig precis innan vi sticker iväg för att se dottern "springa ut":

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar