onsdag 7 juni 2017

Nationaldag / Studentförberedelser

Igår var det 6 Juni. Sveriges nationaldag. Förra året påbörjades en ny blivande tradition: Tetterundan! Det är Tettes MC i Ystad som varje år arrangerar en kortege som avslutas med en bit mat/fika på (för deltagarna) hemligt ställe! Förra året var första gången jag och gubben var med. Då var det hojrekord. 104 hojar körde. I år kunde inte gubben min hänga med så jag fick istället åka bak på en kompis. I år slog vi förra årets hojrekord. I år deltog 154 hojar. Hur coolt som helst. Det känns ganska mäktigt när så många hojar rullar iväg! Innan vi drog iväg bjöds på lite underhållning på MC-skolan. Trubadurer spelade och en superskicklig ung kille gjorde stunt som imponerade på oss alla. 

Idag har jag fixat med studentförberedelser. Dottern tar studenten på fredag! Det är mycket att göra innan dess! Samtidigt är det kul att fixa och dona! 

Jag såg en artikel i tidningen idag som jag blev oerhört glad över. Den handlar om att SkurupsPartiet vill ha kvar särskoleverksamheten här i Skurup. Jag bara kände ett stort sug att länka till artikeln. Tyvärr var det en låst artikel men någon annan lade upp texten. Så himla bra. Det blev lite debatt och det var lite intressant! Länken är låst men tål ändå att delas även här i bloggen:
http://www.ystadsallehanda.se/skurup/skurupspartiet-vill-ha-kvar-grundsarskolan/

Nu ikväll myser jag med ett av barnbarnen. Han leker så fint på en två årings vis! Älskade lille charmknutte! ❤

Dagens selfie är en bild från igår precis innan jag blev hämtad av min vän:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar