måndag 22 maj 2017

Ny vecka - Nya möjligheter

Måndag! Ny vecka - Nya möjligheter!

Idag har jag fått information som eventuellt kan vara bra att bära med till mötet jag har med partiet på onsdag! 👍 Jag har haft tankarna riktade åt detta hållet från och till och infon jag fick idag blev som en bekräftelse! 

I eftermiddag har vi varit på BUP i Trelleborg på medicinuppföljning. Den medicinen sonen har nu fungerar faktiskt bra! 

Under förmiddagen fixade jag med tvätten, rensade kattlådorna och lite annat smått och gott i mitt eget tempo. Jag hittade en text idag som fick igång mina tankar:
Jag har ju faktiskt skrivit om det här flera gånger egentligen. Men det kan aldrig belysas nog! Det är ju i de här banorna jag själv tänker och utefter dem jag själv agerar. Att verbalt "attackera" andra signalerar faktiskt bara att den som gör det själv mår dåligt. Att hitta alla andras fel och brister (och hittar man inga verkliga så hittar man på några falska) och klaga över dessa och försöka förlöjliga någon inför andra är ett tydligt tecken på hur dåligt man själv mår! Synd att det ska vara så svårt för folk att förstå och inse! Men de som är lite pålästa inom psykologi och analytiska genomskådar lätt en sådan person. Det säger tyvärr mer om den som håller på med sådant trams (istället för att ta tag i sitt eget liv) än det gör om den personen talar illa om! 

Dagens selfie:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar