onsdag 3 maj 2017

Hur slipper man undan?

Jag undrar verkligen hur man slipper undan att bli indragen i en massa som man inte vill ha med att göra? Helt ofrivilligt verkar jag vara indragen i en härva som jag helst vill slippa. Jag har, så vitt jag vet, inte gjort någon något illa. Jag bemöter folk vänligt. Jag är rak och ärlig. Varför ska jag då hatas? Jag förstår inte det! Och varför ska det talas illa om mig? Helt ofattbart. Men, jag kan naturligtvis inte tvinga någon att tycka om mig men jag tycker nog ändå att jag kan få behandlas med den respekt man själv vill ha! Att jag kan bemötas på ett vänligt sätt. Men det är tydligen för mycket begärt! Nåja...

Idag har jag tänkt mycket på en sak som någon berättade för mig igår. Jag blev egentligen inte alls förvånad. Mest blev jag jävligt irriterad och idag har jag varit nästan lite förbannad! Men, än är inte sista ordet sagt! Det finns någon som ska få stå till svars och jag hoppas innerligt att denne "någon" har en jävligt bra förklaring. 

Jag är en väldigt snäll människa! Så länge jag inte är objekt för lögner, intriger, skitsnack etc. Drar man in mig i något sådant får man verkligen skylla sig själv. Sådant gör mig förbannad och jag KRÄVER förklaring! Sådant här vill inte jag ha i mitt liv! Människor som drar in mig i sådant åker ut ur min umgängeskrets. Jag kan visst ge folk en andra chans men det som har sagts den här gången är så pass illa för mig så jag vet inte om det finns utrymme för någon andra chans. Jag tänker ju såklart lyssna på förklaringen och sen får vi helt enkelt se! Jag är så jävla trött på sådant här trams! Har man inget gott (eller iaf ärligt) att säga så tycker jag att man ska knipa igen foderluckan! 

Idag har jag hängt tvätt på tork utomhus. Underbart. Jag tycker att det luktar så gott när tvätten har fått torka ute! Det känns lite somrigt! Hade det inte blåst så fruktansvärt hade det varit riktigt skönt. Luften känns så klar och fräsch nu. Det har varit riktigt skönt när man stått i lä och känt solens strålar mot huden. Hoppas att blåsten snart avtar så det kan bli riktigt varmt. Jag längtar verkligen efter värme! Sommarmänniska som jag är...

Idag har jag putsat fönster. Kan jag verkligen göra det...jag som har sån smärta i hela kroppen? Ja, jag har en fönsterputsmaskin till hjälp. Jag klarar förstås inte att ta alla fönsterna på en gång utan det får räcka med ett par stycken i taget.  Men det gör inget. Huvudsaken är att det blir gjort! Nu är i alla fall några fönster fina! Känner mig så himla nöjd! 

Dagens selfie:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar