lördag 13 maj 2017

En solig lördag!

Idag har det vatit en solig dag. Blåst lite men inte så det varit kallt. 

Vi har haft städdag på de gemensamma ytorna utomhus idag! Det var som vanligt supermysigt. Många kommer ut och hjälper till för att snygga till vårt kvarter. När vi känner oss klara grillar vi korv. 

Senare brukar vi ha grannchill. Så även i år. Det är alltid så himla trevligt. En av de ny inflyttade grannarna fick en idé om att vi ska ha en sommarfest senare i sommar. Det tyckte vi alla lät som en toppenbra idé. Så nu hoppas vi att den blir av! 

Jag tog i lite mycket igår och får sota för det idag! Kände att jag inte kunde göra så mycket på städdagen idag som jag hade velat. Ska ändå försöka halta in till grannen ikväll för grannchill.

Jag har många tankar och känslor i omlopp. Är väldigt trött på människor som  tror att "hela världen kretsar kring dem"!  Är trött på oärliga människor som hela tiden vänder kappan efter vinden. Är trött på folk som dömer utan att veta vem och vad de egentligen dömer! Varför är det så svårt att hålla sams, acceptera varandra och göra vad man kan för att krydda livet med positivitet? Jag förstår inte det! Det heter ju att "Man kan inte älska alla"...nej det kan man inte men det behöver faktiskt inte betyda att man måste hata heller. Jag går ju t.ex. inte omkring och hatar alla jag inte känner. För vissa människor verkar det bara finnas två lägen. Lite trist och märkligt tycker jag. 

Jag skriver, som vanligt, inte om någon/några specifika personer. Om man ev tror att jag gör det är det inte mitt problem. Det betyder ju faktiskt bara att man känner igen sig och innerst inne vet att det är just så man själv agerar, tycker eller tänker. Detta tänker jag inte skriva varje gång jag gör ett inlägg framöver men eftersom jag fått signaler om att folk har känt sig träffade av vad jag skriver och har trott jag jag skriver om just den/dom så tänker jag att det här kan vara bra att belysa någon gång emellanåt! 

Dagens selfie: Inga kommentarer:

Skicka en kommentar