söndag 7 maj 2017

En skön söndag

Idag har det varit en sådan där underbart skön söndag! Och detta trots smärtan från helvetet som jag dras med! Idag har jag haft lite mer ont än vanligt. Men, som sagt, det har ändå varit en toppendag!

Vad har då gjort denna dagen så fantastisk? Jo! Det har varit fint väder. Har haft fönstrena öppna och släppt in den underbara vårluften. Jag har småpulat lite med fint arvegods som passar bra in i vårt hem! Har putsat några silversaker som vi hade i gömmorna sedan tidigare och satte i vitrinskåpet. Snyggt! Jag har gjort lite vardagssaker. T.ex. vikt tvätt, hängt upp tvätt på tork, haft besök av svärmor, diskat glas (arvegods), putsat fönster och bara njutit av lugnet. Jag känner mig så oerhört tillfreds med livet just nu. Visst finns små orosmoln men överlag mår jag bra psykiskt. Djävulen som hade flyttat in på min axel, packade sitt dunkla bohag och drog! Hoppas han håller sig borta! Ängeln bor fortfarande kvar! 

Jag älskar känslan av harmoni! Känslan av lugn. Känslan av ro. Känslan av kärlek. Detta gör mig stark. Ger mig energi. Visst är det underbart!?

Igår var det ännu varmare än det har varit idag. Då donade jag lite i trädgården. Hade en överväxt rabatt som jag röjde och "tog fram" igen. Det blev jättefint. Med tanke på min kropps nedsatta funktioner kunde jag inte göra så mycket som jag kunde förut. Men det lilla jag orkade och klarade av är jag glad för. Det är lite som terapi att greja i trädgården. Jag älskar verkligen att se fina resultat "växa fram" och "ta form"! Underbart! 

Dagens selfie visar en trött (med all rätt) Anne efter en toppenbra dag! Inga kommentarer:

Skicka en kommentar