fredag 7 april 2017

Jag orkar inte, vill inte!

Den här veckan började med ett par dagar i Manchester och att det stod i tidningen att vi föräldrar med barn i särskolan har JO-anmält Skurups Kommun, Skolutskottet. Tyvärr avslutas arbetsveckan med ett terrordåd i Stockholm! 

Vila i Frid, säger jag till er som hastigt fick er livslåga släckt. Beklagar sorgen, säger jag till er som förlorade era anhöriga. Krya på er, säger jag till er som har skadats i attacken.

Till Sveriges regering säger jag: Är ni nöjda nu? Förstår ni nu vad det är ni har skapat? Är ni stolta över vad ni har åstadkommit? Eller har ni kanske fått nog av våld: terror, skjutningar, våldtäkter, bilbränder m.m.? I så fall kanske ni bör agera annorlunda 7framöver. Öppna ögonen är en bra början! Då ser ni verkligheten! Sluta mjäka för fan. Var inte så jävla mesiga! Se till att agera nu! Ta i med hårdhandskarna. Jag börjar bli jävligt trött på landet "Lagom" som ska vara alla andra tillags hela tiden! Det får vara slut med daltande nu! Detta är tyvärr inte det Sverige jag är född och uppväxt i. Detta är inte det Sverige jag har varit stolt över. Tyvärr skäms jag numera över att vara svensk.Och vet ni, det är ERT fel! 

Just nu orkar jag inte med den här galna världen. Jag vill inte ha det så här. Och absolut inte i mitt hemland! Just nu skulle jag vilja fly till en ö där allt är lugnt och stilla! Så himla skönt det skulle vara! 

Jag har ikväll lite mer ont i kroppen än jag har haft tidigare i veckan. Jag kände redan igår att smärtan började tillta! Och det bygger på ångesten också! Inte alls kul. Blir väldigt ledsen och nedstämd. Fattar inte hur jag ska orka! 

Dagens selfie är en snapchat-bild som lite visar hur jag känner mig:


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar