söndag 23 april 2017

Händelserik vecka

Den här veckan känns händelserik. Det har kanske inte varit många saker på agendan men det har varit mycket känslomässigt. 

I onsdags kände jag mig klar med sammanställningen av de dokument jag behöver till den plan jag och f-kassan kom överens om. De får skickas på måndag. 

I torsdags var jag på begravning. Min mans "mormor" tog vi farväl av. Egentligen tycker jag inte om att säga att man tar farväl. Jag tror ju på att man återförenas igen så jag föredrar egentligen att inte säga "farväl" utan jag säger hellre "Vila i frid så ses vi när jag har levt klart mitt liv"! Hon hade själv planerat allt inför sin begravning. På kvällen var jag på styrelsemöte med det politiska parti jag numera tillhör. Det var oerhört intressant. 

I fredags var jag verkligen trött. Jag överraskade familjen med att lagat god mat. Höll mer eller mindre på med det hela dagen. Det kändes mysigt att fixa god mat att njuta av tillsammans efter en vecka med händelser som påverkat oss på olika sätt. 

Igår, lördag, åkte vi till TD Tattoo i Väröbacka. Jag och mannen har börjat fylla i våra tatueringar. Men lite nytt blev det för oss också. Vi tatuerade in barnbarnens namn! Så nu bär vi barnbarnen med oss vart vi än går förevigt! Åh vad jag saknar de små liven. De är verkligen rena medicinen. Det går inte att beskriva hur mycket deras existens betyder för mig! Längtar tills imorgon då jag får träffa dem! Önskar att jag kunde träffa dem oftare! Kan känna en sådan fruktansvärd sorg över att de bor så långt ifrån! 
Bild på min nya tatuering som jag är så väldigt stolt över:

Den här veckan har jag tänk lite extra på hur tragiskt det är med folk som ser det som en naturlighet att hata/ogilla, skapa intriger, ljuga, vara giriga, vara fullständigt ointresserade av att samarbeta, vara empatilösa och respektlösa! Så oerhört sorgligt med folk som är konflikträdda och vänder kappan efter vinden. Så oerhört synd att folk gärna gör sig till martyrer! Vaför kämpar man inte för att lösa konflikter? En dag är det försent! Det vore väl ändå bättre att acceptera varandras olikheter, leva i harmoni med varandra, respektera varandra, ta hand om varandra! Ja, bara en tanke...

Dagens selfie:


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar