tisdag 7 mars 2017

Total vila! Orken är slut!

Idag skulle jag jobbat 15-17. Kunde inte! Smärtan äter upp min energi fullständigt! 

Det ÄR för tungt och påfrestande för mig på min arbetsplats. Både psykiskt och fysiskt! Jag orkar inte mer! Kroppen talar sitt tydliga språk. Det heter att man ska lyssna på kroppens signaler! Jag gör det! Nu orkar jag inte mer! Jag måste få hjälp! 

Vilken hjälp behöver jag? Jo! Först och främst måste någon vilja lyssna på mig och försöka förstå mig! Någon måste ta mig på allvar! Jag har ett av landets lägst betalda jobb. Kan då verkligen inte skryta med någon rikedom! Har inte råd att omskola mig. Men den hjälpen borde finnas att få när det så här tydligt visar sig att jag inte längre klarar av mitt jobb! Det kan inte vara meningen att jag ska hamna utanför vårt Svenska skyddsnät! Någonstans måste det finnas någon som tar mig på allvar och någon som kan hjälpa mig!  Men var finns denna hjälp? 

Har fått en ny läkartid på onsdag nästa vecka! Har 3 arbetspass att göra innan dess. Ska naturligtvis försöka klara av dem. Det är mitt mål. Men när jag blir så här utmattad på alla sätt och vis efter ett pass på 1,5-2h blir jag helt förtvivlad! Finns det NÅGON som kan förstå detta?  

Ikväll är jag glad att jag ändå orkade ta mig igenom ett föräldramöte! Men nu är jag slut! Helt utmattad! Både i kropp och knopp!  Det är inte klokt! 

Idag har det i övrigt inte blivit mycket gjort mer än att vila och mjuka upp kroppen med varm dusch. Värme, meditation och vila med jämna mellanrum fungerar bra! Det tar inte bort smärtan men lindrar lite. Iaf för en stund så jag får lite energi att orka en stund till. Lite svårt att förklara det där! Några kommer per automatik stt förstå medans andra inte gör det! 

Dagens selfie:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar