söndag 26 mars 2017

100% utmattad, håglös o smärtpåverkad

Sedan i torsdags har jag jobbat hårt med hållningsträningen. Verkligen intensivt. Jag kan nu gå upprätt utan att "stappla" fram. Men på kvällen efter att ha kämpat med detta hela dagen har jag naturligtvis extra ont. Den här träningen gör ont och tar slut på min energi. Men jag tror att det är lönsamt i längden så jag tänker inte ge upp. 

Den förbannade lille djävulen blir tokig när jag vägrar ge mig. Hans mål är ju att "sänka" mig fullständigt. Men jag går inte med på det! Ängelns ord och kraft är än så länge starkare. Tack och lov! Jag skulle gärna vilja veta vem denna ängel är som hjälper mig att hålla mig ovanför ytan. Hade jag haft råd skulle jag anlitat ett medium för att ta reda på det! Jag är fullt övertygad om att någon "på andra sidan" skyddar mig. Jag skulle gärna vilja veta vem djävulen är också! Vem vill mig så här illa och varför? Vad har jag gjort för att förtjäna detta? 

Veckan som har gått har varit omtumlande. Mycket smärta på olika sätt men även några ljusglimtar! Veckan började med att min mans "mormor" somnade in. Mot slutet av veckan fyllde vår minsting 11 år och det har blivit mys med ett av barnbarnen. Kontrasternas vecka! 

Våren verkar ha kommit nu. Solen skiner och temperaturen ligger på +10 grader. Skönt. Nu hoppas jag på en varm och solig vår samt en sommar med värmebölja! 

Dagens selfie:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar