måndag 27 februari 2017

Vart är hjälpen när man behöver den?

Jag undrar verkligen vart hjälpen är? Hittar du den så kan du väl säga till att jag letar efter den!? 

Jag förstår inte varför jag inte får hjälp. Jag söker den och är samarbetsvillig men ändå får jag inte hjälp. Folk som har lite mer "makt" har skyldigheter att hjälpa men jag får kalla handen. Varför? Mitt jobb kan inget göra för mig även fast jag inte kan "köra på i samma hjulspår" längre. F-kassan ska vara en hjälp men deras regler blir till stjälp. Läkaren ska lyssna, utreda och hjälpa men just nu känns det inte som om det är mycket till hjälp. Vart är hjälpen när man behöver den?

Idag har sonens rum blivit tapetserad. En fondvägg med en cool graffiti-tapet. Det blev snyggt!! Nu är det lister som ska på plats och sen skaväggarna i sängen (som är inbyggd i väggen) också tapetseras med samma tapet! Sen är rummet klart. När det projektet är klart ska vårt vardagsrum tapetseras och golvet ska bytas! Ska bli skönt när det också är klart! 

Äldsta sonen kom med sin familj och hälsade på idag. Det var så mysigt att få träffa dem. Barnbarn är verkligen livets efterrätt! Just nu var ett besök från dem något av det bästa som kunde hända. De små liven får mig att må lite bättre i själen en stund. Jag träffar dem tyvärr inte så ofta eftersom vi bor en bra bit ifrän varandra. 

Dagens selfie:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar