onsdag 15 februari 2017

Ska man skratta eller gråta?

Jag vet faktiskt inte om jag ska skratta eller om jag ska gråta! 

Det handlar naturligtvis om politik! En av politikerna (som sitter med i skolutskottet men som inte var delaktig i beslutsfattandet kring särskolan) skriver på debattsidan på fb att han inte förstår vårt förakt mot dem!!!! Han verkar inte heller förstå varför vi inte direkt jublar över M.A har tagit över ordförandeposten inom KommunStyrelsen! Asså, för mig framstår han då rent ut sagt som fullständigt IQ-befriad! Det är väl självklart att man tycker illa om de människorna som helt utan empati och kunskap fattar beslut som fullständigt raserar ens liv! De skapar ett kaos som man inte tar sig igenom lättvindigt. Och trots att vi berättat för dem vilket helvete de skapar åt oss håller de fast vid sitt beslut och vägrar erkänna att de har gjort fel. De människorna jublar man väl inte direkt över och glädjs åt att de får ännu mer makt?! I min värld är det helt självklart! Jag kan däremot inte förstå att det inte är självklart för alla. Hur tror ni läsare att ni hade reagerat? Hade ni glatts åt den personens framgångar trots att han varit med och skapat jordens helvete för er? 

Igår var dett Alla Hjärtans Dag. Det firas inte i vårt hem. Men när jag skulle gå och lägga mig hittade jag en påse med mitt favoritgodis i sängen. Min älskling gjorde verkligen min dag. Jag behövde det där goda!

Idag har jag varit med store sonen hos Specialist Tandvården. De drog ut tre tänder på honom. Jag tyckte han var superduktig. Själv har jag tandläkarskräck! 

Dagens selfie:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar