fredag 24 februari 2017

Idag gör det ont att leva!

Idag gör det lite extra ont i mig. I själen! Själslig smärta gör mer ont än ett öppet fysiskt sår. 

Idag är det 5 år sedan min älskade mamma dog.Hon hade KOL. Sakta men säkert kvävdes hon. Lite i taget. Det var hemskt att hon led så! Men när hon somnade in kom egoisten i mig fram istället för att jag kände lättnad över att hon slapp lida! Jag blev så fruktansvärt förkrossad. Min älskade mamma hade somnat in. Alldeles för tidigt. Jag skulle aldrig mer få höra hennes röst. Min blick skulle aldrig mer få möta hennes. Jag skulle aldrig mer få krama min mamma. Det gjorde så ont!

Det gör fortfanade ont! Att tiden läker alla sår är en fullständig lögn. Det gör den inte alls. Såret i mitt hjärta har inte läkt ett enda dugg. Att sorgen blir lättare att bära med tiden är också en lögn. Sorgen blir inte alls lättare att bära och hantera! Inte min iaf. Jag känner fortfarande lika mycket sorg. Det har inte blivit ett dugg LÄTTARE att hantera den. Men jag hanterar den på ett annat sätt. Men lättare är det INTE! 

Varje år 24 februari mår jag lite extra dåligt. Den dagen rinner tårarna okontrollerat. De börjar rinna när som helst helt plötsligt. Jag vet inte varför det sker så per automatik. Den dagen har jag alltid lite extra panikångest. Den dagen fungerar jag inte riktigt som jag ska.

24 februari är dagen då det gör ont att leva! 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar