måndag 9 januari 2017

RESAN är bokad!!!

Sådär ja! Då är årets resa bokad! Ska bli så himla kul! Älskar att resa och se mig om i världen!
Resmålet är Hong Kong! Jag skrev lite om HK igår.

Hong Kong är en stad med puls men det går även att hitta lugnet där! Det är kontrasternas stad! Det är en stad där det går att shoppa precis vad som helst. Det som inte finns i Hong Kong finns öht inte att få tag på! Åh det ska bli så himla kul att komma dit igen och få vara turist ut i fingerspetsarna.

Som jag skrev igår så sist vi var där var vi där i adoptionssyfte och det var många möten och vi hade en ny liten person med oss som vi inte kände. Den resan handlade mycket om att lära känna vår adoptivson och göra saker med honom. Det tog all fokus och vi kände oss inte som turister som hann se så mycket egentligen och ändå var vi runt lite här och där med honom! Tur vi har bilder där ifrån samt vi skrev dagbok när vi var där... annars hade vi nog inte kommit ihåg så mycket nu i efterhand!

Men, den här gången ska vi kolla runt som riktiga turister! Så himla spännande! Har ni läsare tips på vad vi måste se och göra så skriv en rad i meddelande. Eller skicka ett mail, skriv via Facebook eller Instagram. På Instagram lägger jag varje dag ut länken till dagens blogginlägg! På Instagram kan man söka mig genom att skriva mitt namn eller @znutta i sökrutan! Så, tips på saker att se och göra i Hong Kong mottages varmt! Har ni tips på restauranger att besöka så är det också välkommet!

Jag vet iaf att jag ska äta Lung Ngan tills jag spyr när vi är där. (Den kinesiska familjen vi besökte varje dag stavade fruktens namn så men tydligen kan det även stavas Longan och även kallas Dragon Fruit) De är sååååå supergoda! Måste försöka hitta dem här hemma.
Förutom att ha bokat Hong Kong- resa har vi bara njutit av sista jullovsdagen. Imorgon börjar barnen i skolan igen och då återgår allt till det normala igen. Det är ganska skönt. Sen är det inte många dagar kvar tills julen dansar ut. Det är tradition här i huset att den dansar ut Tjugondedag Knut, d.v.s. 13 januari! Det är en tradition som lever kvar i mig sedan barnsben. En tradition jag gärna vill hålla fast vid!

Ingen selfie idag. Idag får ni nöja er med Hong Kong-flaggan och bild på en av världens godaste frukter! ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar