söndag 8 januari 2017

Porterstek & Hong Kong

Ni som läste bloggen igår vet att jag var på middag hos svärmor igår kväll. Åh vilken underbart god mat hon bjöd på... som alltid! 
Direkt när vi kom bjöds det på kex, ost och vin. Mumsigt och mysigt! Sen severades Porterstek med potatis och världens godaste brunsås, brysselkål, vitlöksmorötter m.m.  Galet gott! Till efterrätt fick vi saffransglass med jordgubbar och ananas. Så smaskens! En stund senare serverades kaffe, kladdkaka och en väldigt god kaffelikör! Mmmm...! Smaklökarna dansade i munnen! Allt var så fantastiskt gott. Och vi hade så himla trevligt! 
Idag har det varit en riktig myssöndag! Vi har njutit av varandras sällskap och självklart även njutit av en fantastisk brasa i kaminen. Idag har det ägnats många tankar åt årets planerade resa till Hong Kong! Vi var där 2012 och hämtade vår adoptivson! I år planerar vi att åka tillbaka! 2012 var vi där i ett alldeles speciellt ärende och vi kände väl inte att vi "turistade" på ett naturligt sätt. Den här gången tror vi att vi kan slappna av på ett annat sätt och känna oss som turister fullt ut! Det är väldigt kul att sitta och googla sevärdheter och planera! Har ni läsare några tips på vad vi bör se när vi är i Hong Kong så skriv en rad! Det går bra att lämna tips i kommentarsfältet, via mail, via facebook eller instagram. (På instagram heter jag @znutta) 

Dagens selfies är två kollage. Det ena med bilder på mig INNAN vi åkte till svärmor och det andra med bilder på mig när vi var hos henne!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar