onsdag 18 januari 2017

Mirakelmedicin

Visst hade det väl varit toppen om det hade funnits en mirakelmedicin? En medicin som botade allt man vill. Superbra!

Dessvärre verkar vissa människor tro att det finns... på riktigt! Snacka om att folk är lättlurade!

Men, OM det hade funnits... vad var det första ni skulle botat då? Jag tror faktiskt att förutom alla dödliga sjukdomar så skulle jag bota fenomenet IDIOTI! Tänk så bra det hade varit att utrota all idioti! Så mycket bättre världen skulle blivit då! Folk går ju på allt numera. Det går att läsa hur mycket som helst på nätet om att folk t.ex. har blivit lurade att uppge sitt kontonummer eller ge okända människor åtkomst till deras datorer! Men, vad är det för fel på folk? Vad är det som gör att folk inte blir det minsta misstänksamma utan bara helt lättvindigt går med på vad som helst? Jag förstår inte det faktiskt. Inte delar man väl t.ex. ut sitt kontonummer till höger och vänster? Nej, folk är för godtrogna!

Jag vet inte hur mycket reklam det finns på Facebook om t.ex. krämer och serum som TAR BORT rynkor! Folk blir fan förtvivlade när de har köpt den här dyra skiten och sen upptäcker att de är precis lika rynkiga efter att ha använt det en månad som de var innan. Eller ännu värre de som ser lite förändring men blir förtvivlade för att rynkorna kommer TILLBAKA!!! Hahaha... Men, seriöst! Det finn inget som TAR BORT dina rynkor. Då får du lägga dig under kniven eller spruta in botox. Botox är dock heller inget permanent utan måste göras om då och då! Att få rynkor tillhör normalt åldrande.

Eller alla de som dricker Aloe Vera juice och propsar på att de har blivit såååå friska sedan de började dricka den! De flesta var troligen inte sjuka från början heller! Seriöst... lägg av! Aloe Vera är ingen mirakelmedicin. Visst kan den ha god påverkan. MEN, det BOTAR inte dina eventuella sjukdomar! Blir lite trött på alla som säljer Aloe Vera-produkter och vill få det att låta som att de här produkterna faktiskt BOTAR. Det gör de inte. De kan möjligtvis lindra vissa symptom. Ja, det är vad jag tycker... och jag då är jag själv återförsäljare för Aloe Vera-produkter. Jag tycker att vissa krämer är sköna och jag tycker att vissa produkter verkar snällare mot kroppen än andra. Men, Aloe Vera är ingen mirakelmedicin som vissa vill få det att verka!

Jag är skeptisk till mycket sådant. Även mediciner faktiskt. Jag tror att det bästa för att kropp och själ ska må bra är att man äter bra, varierad kost och rör på sig. DET tror jag är bästa mediciner för att hålla sig frisk. Sen är det heller ingen mirakelmedicin men det är den JAG tror är bäst.

Vilken medicin/metod tror du är bäst för att hålla dig frisk?

Dagens selfie är ett kollage av gamla bilder på mig. Jag längtar tills mitt hår har växt ut igen. Eller så kan jag ju alltid testa mirakelmedel som får håret att växa snabbare! (OBS:Iroini!!!!!)Inga kommentarer:

Skicka en kommentar