fredag 27 januari 2017

Ljugande politiker

Hahaha...jag vet inte om jag ska skratta eller gråta! 

Idag har man på kommunens hemsida lagt ut en redogörelse för hur beslutet att stänga särskolan har tagits! En redogörelse där man LJUGER! Att lögner är vanligt inom politiken visste jag ju. Men det får väl ändå finnas gränser! De ljuger för att få sitt beslut att verka vettigt. Men jag kan inte acceptera det! Nu får det vara nog! 

Igår hade jag en riktigt dålig dag. Jag hade väldigt svåra, näst intill outhärdliga smärtor i kroppen. Tårarna rann och jag la mycket tid i kampen mot politikerna. Det var väldigt jobbigt igår! Men, på kvällen fick jag ett sms som fick mig att bli väldigt glad. Det gav mig verkligen ny energi! Sen strax därefter fick jag ett meddelande på messenger som väckte mitt intresse! Så, dagen avslutades på ett bra sätt.

Idag fick jag sovmorgon! Skönt och välbehövligt. På sista tiden har jag inte sovit bra på nätterna p.g.a smärtor. Brukar sova/vakna om vartannat och inte somna riktigt förrän framåt morgontimmarna! Idag har jag också haft fruktansvärt ont. Men jag har ändå orkat dela kommuninformationen på debattsidan samt kommenterat den. Har även haft kontakt med folk som har kunnat ge mig bra information. 

Dagens selfi är en kvällsbild från igår som visar en fruktansvärt trött Anne som var/är full av smärta:Inga kommentarer:

Skicka en kommentar