tisdag 31 januari 2017

Jag har fortfarande inte gett upp!

Nej det har jag verkligen inte! Jag fortsätter slåss med näbbar och klor! 

Någon jävla rättvisa får det väl ändå vara i samhället! Att medvetet försvåra livet för de som redan har det jobbigt är verkligen inte humant! Var finns empatin? Det är verkligen typiskt politiker att bara se allt på lång sikt. Men vägen dit då? Om den vägen innebär att det blir katastrof då är det inte troligt att det blir bra på lång sikt heller. Lite beroende på vad det gäller förstås. I det här läget är det så! Nej jag ser faktiskt inte alls fördelarna med det beslut våra politiker har tagit! Inte ens deras långsiktiga "dröm-mål" kan jag se eller förstå! 

Så, vad har jag gjort idag då? Jo, jag har funderat över mitt nästa drag! Och jag har även förberett inför mötet jag har imorgon kl 15. Det mötet ser jag myyyycket fram emot! Ska bli väldigt intressant! I övrigt har jag varit hos läkaren. Sjukskriven 2 veckor till. Har en tid hos Neurokirurgen 6 feb så läkaren ville invänta svaren där ifrån innan vi tar ett nytt beslut kring hur vi ska gå vidare! Det har annars blivit en hel del vila idag! Har varit behövligt! 

I tidigare inlägg har jag berättat att barnen fick mig till att skaffa snapchat. Har faktiskt blivit en riktig snapchat-haj! Det är ju så himla roligt! 

Dagens selfi är ett collage av snapchat-bilder:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar