söndag 22 januari 2017

Insändare i tidningen. Het debatt. Stormig strid!

Idag har jag skrivit en insändare till tidningen. Och ännu en insändare har skrivits av någon annan. Den kom ut i tidningen häromdagen. Den insändaren var till vår fördel så naturligtvis delade jag den på debattsidan på Facebook.

Länk till fb-sidan där insändaren finns: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10210044726412523&set=gm.1366643093407836&type=3&theater

Fortfarande är det fullt möjligt att stötta oss i kampen mot kommunpolitikerna. Det spelar ingen roll att du inte bor i samma kommun som vi gör...man kan stötta ändå. Vill du skriva under namninsamlingen gör du det här:
https://namninsamling.se/ Det går fort att göra och är inte alls krångligt. Gör så här:
1) Klicka på "Stäng/Flytta inte vår SÄRSKOLEVERKSAMHET"
2) Skriv ert namn och vilken ort/stad ni bor i
3) Fyll i koden som står vid sidan om där ni fyller i ort/stad. Fyller ni inte i koden registreras inte er underskrift. Dock får ni ändå ett tack-meddelande om ni klickar skicka utan att ha fyllt i koden! Så, glöm inte koden!!

Ett stort tack till er som redan har skrivit under och ett stort tack till alla er som kommer att göra det!


För er som vill läsa artikeln där vi föräldrar uttrycker vårt missnöje är länken till artikeln här: http://www.skd.se/2017/01/18/vill-inte-flytta-sina-barn/

Ja, jag vet att jag tjatar mycket om det här. Men, det här är så oerhört viktigt för mig! Jag kan helt enkelt inte längre vara tyst och acceptera att makthavarna i kommunen ska få begå misstag efter misstag och sen inte behöva rätta till dem. Det räcker inte längre för mig att de hänger lite med huvudet och beklagar att det blev lite tokigt. Nej, det enda som gäller är att de tar sitt ansvar, gör om och gör rätt! Det är ju så vi lär våra barn. Gör de fel får de ställa till rätta också! Det ska väl gälla vuxna också? Och framför allt ska väl de som har makt föregå med gott exempel! De syns ju utåt! Det gäller ju inte enbart i vårt lilla samhälle utan i hela Sverige!

Idag har jag förutom deltagit i debatt på kommunens debattsida på Facebook, bara chillat. Det behövdes efter gårdagens dop. Har tittat igenom dopbilderna och då glömmer jag bort allt vad politik heter! Att se de där små underbara barnen som jag är farmor till gör mig så oerhört glad och lugn. Hela jag fylls men kärlek och jag saknar dem så fruktansvärt mycket. Jag har inte frågat föräldrarna om jag får lägga upp bilder på dem här i bloggen så tyvärr kommer jag inte att dela med mig av bilder från det vackra dopet!

Har dessvärre inga selfies tagna idag heller så det här får bli ett bildlöst inlägg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar