måndag 30 januari 2017

HYBRIS hos politikerna!

HYBRIS! Det är precis vad jag tycker atten del av våra kommunpolitiker har! 

De har satt sig på för höga hästar, satt sig i för stor sadel, klätt sig i förstora kläder...ja metaforerna är många! De har helt enkelt tagit på sig en roll som de faktiskt inte alls bemästrar! Visst kan man väl ta på sig uppgifter och roller som man inte kan något om men som man vill lära sig. Det KAN absolut vara okej! MEN, inte den här gången. Det här är allt för viktiga saker att fatta beslut om och det krävs att man har en hel del kunskaper. För att kunna fatta beslut om stt stänga en särskoleverksamhet krävs många kunskaper. Man måste även ha en stor portion empati och humanitet. Detta ska man alltså sen kunna knyta ihop med de politiska ramarna/reglerna man har att förhålla sig till. Det är just precis DETTA våra politiker inom skolutskottet inte klarar av! De har "kommit upp sig" lite inom politiken och verkar helt plötsligt tro att regler/lagar inte är till för dem. DE bestämmer och skiter i vilka de "kör över"! De sätter sig över alla och säger att de "vet bäst"! De vet inte ett skit egentligen! Så jävla sorgligt att de gör så! De utövar sin makt fullt ut och verkar tycka att vi ska nicka och hålla med! Hahaha...skulle aldrig falla mig in! Har idag läst Skurups Socialdemokraters handlingsplan 2015-2018. Magnus Alm som är ordförande för skolutskottet är socialdemokrat och borde veta vad som står i handlingsplanen! Tydligen har han inte koll på detta! För utefter den jobbar han iaf inte! Tvärtom tycker jag! 

Idag har jag skickat ett dokument till de andra föräldrarna vars barn också drabbas av stängnigen av särskolan. När föräldrarna har läst och meddelat vad de ev vill ändra ska det skrivas på av alla och sen skickas vidare! 

Idag har jag, förutom engagerat mig i politik, även tränat lite. Det gör ont utav helvete men det kommer att gynna mig framöver! Ska träna ikväll också! Det har även blivit en stund på massagedynan. Skönt. 

Dagens selfie:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar