söndag 15 januari 2017

HÄNDELSERIK dag imorgon

Jag både längtar och INTE längtar till imorgon. Det blir i alla fall en händelserik dag på många sätt...det är jag helt säker på!
Först ska jag på EMG/Neurografi. Det är undersökningar som tar reda på hur muskler och nerver reagerar. Vid NEUROGRAFI tejpas små elektroder fast på huden över nerver och/eller muskler. Sedan stimulerar man med små elektriska stötar för att se hur muskler och/eller nerver reagerar. Vid EMG sticker man in en tunn nål i muskeln som man ska undersöka och via nålen registrerar man signaler från muskeln. Den här delen av dagen ser jag till största del inte fram emot. Men visst är det ju bra att få svart på vitt vad det är som är fel... och OM det är något fel. Berättar mer om detta i morgon (om det finns något att berätta)!
Sen när jag har varit på den här undersökningen som tydligen tar ganska lång tid (1-2 timmar) ska jag hem och ta mig en välbehövlig vila. Jag vet att det kommer att behövas. Den här typen av undersökning gör mig ganska stressad redan nu så jag kommer antagligen att vara helt slut i morgon när det är över!

Senare på dagen ska jag på ett möte som jag tror kommer att bli riktigt bra! Under det här mötet kommer jag troligtvis helt att glömma bort den tidigare delen av dagen. Jag ser verkligen fram emot detta möte. Ja, den här delen av dagen ser jag fram emot RIKTIGT mycket! Hoppas på att kunna berätta mer om detta imorgon!

Sen kommer resten av kvällen att spenderas i lugn och ro. Det har jag redan nu bestämt! Det kommer att bli en händelserik dag känns det som. Men man behöver ju sådana också. Eller hur? Man ska ju känna att man lever...!

Igår blev det inget inlägg! Jag hade helt enkelt inte någon tid att lägga på bloggen. Vi hade en helt ledig dag tillsammans som familj. Det händer inte så ofta men när det väl händer passar vi ofta på att bara chilla och njuta av varandras närvaro. Igår tog vi sovmorgon och sov länge. Vi var ute på promenader med hundarna, handlade och lagade mat. Åt middag ihopa och spelade sedan spel på kvällen. Vi körde ett UNO-race! Det var mysigt att bara få vara tillsammans hela familjen.
Idag blir det ingen selfie... Njut nu av dagen, alla godingar! Ha det gott!
 
 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar