onsdag 11 januari 2017

Fy fan för PEDOFILER och svag POLITIK!

Jag kollade på "Kalla Fakta" igår! Det händer att jag gör det då och då! Just det här avsnittet fick mig att må lite extra illa faktiskt och tände min vrede till max!
Avsnittet igår kväll handlade om nätpedofili. En hacker, "Erik" har agerat på sin fritid med att kartlägga pedofilerna som finns precis överallt! Han har med andra ord gjort ett polisiärt arbete på sin fritid. Han har dessutom gett sitt material till polisen för gripandet av dessa pedofiler kan han naturligtvis inte göra. Men, polisen tar sig inte ens an hans material. Istället skyller de på att de har tusen andra likadana ärenden att ta hand om och som de måste beta av i tur och ordning. De hinner helt enkelt inte ta sig an mer material. Krasst sett vill de alltså inte ha in mer material heller då de anser sig ha för dåligt med resurser att ta hand om det här. Men, om man nu ser hur stort det är med pedofili i vårt land... då borde man väl satsa mer!?!?!?!? Söka mer resurser! Det gör de kanske men får dem inte... det vet inte jag. Men, när bevisen för ett problem är så här tydliga borde man kanske prioritera om! Och den biten står våra politiker för! Men, vad gör dem? Det här är inte ett problem enbart i Sverige utan det sker öppet över hela världen. Kanske borde man satsa ännu mer på ett gränsöverskridande samarbete? Vara på hugget liksom och slå till med buller och bång för att släcka pedofilisk framfart runt om i världen. För ärligt talat, det här är ett oerhört stort problem och har alltid funnits. Dessvärre verkar det bara bli större och större! Tro fan det när det i stort sett är fritt fram för de här svinen att agera!

I programmet pratades om en skolläkare som härjat runt i en viss del av landet. Han har jobbat på diverse skolor och filmat x antal pojkar. En skolläkare!!! Ja, det borde inte förvåna mig för de finns ju överallt...läkare, poliser, banktjänstemän, rörläggare, lärare, dagispersonal m.fl. Ja, de finns inom alla yrkeskategorier. Till och med föräldrar begår övergrepp och lägger ut på nätet. Hur fan kan man som förälder göra så? Varför? Jag förstår inte! Enligt hackern "Erik" är det helt öppet och lätt att hitta. Jag blir så fruktansvärt ledsen, arg, irriterad, frustrerad, hatisk... min vrede har inga gränser!
 I min värld ska man skydda barnen från bl.a. sådant här! Det är väl uppenbart i de flestas värld kan jag tro! Men, tydligen finns det en hel del avskum i vårt avlånga land som tycker att barn är... vuxenleksaker! FY FAN! Det finns många tankar kring vad man skulle vilja göra med de här usla kräken som begår dessa vidriga handlingar. Jag är för dödsstraff till viss del (men detta ska inte diskuteras ingående här). Varför dödsstraff? Det är väl inte straff nog? Alltså, det kan man tycka. Men, varför ska de låsas in i våra fängelser och kosta samhället en massa pengar? Nä, har de begått sådana här vidriga handlingar så sätt en kula mellan ögonen på dem så är vi av med dem för gott och de kan aldrig mer göra någon skada och de kostar inte mer pengar heller. Jag är hellre med och betalar de få kronor en kula kostar än att lägga ut miljoner på dem för att förvara dem i fängelse resten av sitt liv. Varför lägga mer pengar än nödvändigt på skit? Men, det är ju inget lidande för dem om man sätter en kula mellan ögonen på dem! Vem har sagt att de inte ska lida först?

Medan jag har suttit här och skrivit har jag även kollat på Facebook på "Kalla Fakta". "Kalla Fakta" lägger upp information kring vad varje avsnitt ska handla om. Avsnittet igår väckte verkligen folket. Tänkt om det kunde väcka våra politiker också. Det kan ju inte vara så att de inte vet om problematiken... frågan är bara vad de tänker göra åt det. Det här kan inte få fortsätta.

Nu på morgonen läste jag tidningen på nätet. Det här var det jag läste först: http://www.expressen.se/nyheter/larare-haktad-for-sexbrott-mot-barn/
Sen läste jag det här: http://anvandarna.story.aftonbladet.se/chapter/elin-7-fotograferades-av-sin-valdtaktsman/. Alltså, när sådana här handlingar begås mot barn skapar det ärr för livet!

Det finns många människor som inte åker till vissa länder i världen p.g.a deras lagar kring t.ex. barnäktenskap, sexköpslagar m.m. Man bojkottar dessa länder för att man bl.a. inte vill stötta dessa "sjuka beteenden"... jag tycker det är lite att kasta sten när man sitter i glashus faktiskt! Jag stöttar INGENTING för att jag besöker ett land som har lagar som jag tycker är mindre bra eller t.om. avskyvärda! Stöttar gör jag först om jag faktiskt agerar genom att t.ex. köpa sex av en minderårig. Och så utbrett som detta sjuka är i Sverige nu så tycker jag absolut att man sitter i glashus och kastar sten när man klankar ner på andra länder! Kanske dags att bojkotta vårt eget land?

Nä fy fan för hur uselt vårt land har blivit. Nu är det dags att våra politiker börjar tänka och agera!

Idag är det förkylt här i huset. Min selfie visar både på hur jag mår av förkylning och pedofilin som brett ut sig mer och mer i vårt land:


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar