fredag 20 januari 2017

Föräldrar vs Kommunpolitiker! Nu ger vi järnet!

Det känns som en stor strid. Men, så är det ju när man går emot politiker! Då får man ta till alla medel man kan för att göra sig hörd. Speciellt om man är en minoritet!

Så, vad gör vi då för att få politikerna att förstå och finna humaniteten? Jo, artikeln som kom ut i tidningen igår la vi ut på en fb-sida som heter "Debatt i Skurup". Där har det kommenterats en del. Vill ni läsa vad som står där måste ni bli medlem på sidan. Det brukar godkännas ganska fort. Idag la jag ut en länk till namninsamling. Namnlistan kommer jag sedan att skicka till den det berör inom kommunen.

Vill ni stötta oss så gör gärna det. Det spelar ingen roll att ni inte bor i samma kommun som oss. Följ i så fall länken:
https://namninsamling.se/index.php?sida=11&nid=11328

För att kunna skriva under gör enligt följande:
1) Klicka på länken ovan. Ni kommer då till en "inloggningssida"

2) Klicka där det står Namninsamling. Det står längst till vänster i det smala röda fältet
3) Klicka där det står Stäng/Flytta inte vår särskoleverksamhet. Detta står bland de olika namninsamlingarna som är aktuella.
4) Skriv ditt namn och orten/staden du bor i. Fyll sedan i den koden som står sidan om ort/stad. Glömmer man att fylla i koden registreras INTE ens underskrift men man får ändå ett "Tack"-meddelande.

Det är inte alls så svårt som det kanske verkar. Vi behöver stöd!

Det är mycket jobb jag lägger ner på detta. Men, jag gör det för både mitt och de andra barnens skull. För deras trygghet. Jag kan inte ge mig utan kamp!

I morgon tänker jag dock fokusera på annat. Mitt minsta lilla barnbarn ska döpas! Åh det ska bli så himla kul att få träffa barnbarnen. Saknar dem så det gör ont i mig emellanåt. Har varit och köpt dop-present idag. Kan inte skriva vad här, föräldrarna kanske läser... ;) Men, imorgon kan jag avslöja vad vi köpt åt henne. :)

Jag känner mig inte så selfie-sugen just nu. Just nu är jag inne i ett mood då jag bara längtar tills mitt hår har växt ut lite mer... Så, gamla bilder får det bli:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar