söndag 29 januari 2017

Ännu har jag ork att KÄMPA för våra barn!

Skrev inget inlägg igår! Det hände andra saker som jag ville lägga fokus på! 

Igår hade vi en helt ledig dag tsm hela familjen! Det blev övningskörning med dottern, shopping till hennes student på DollarStore, chill tsm hela familjen under eftermiddag/kväll. Jag fick även ett intressant samtal som ledde till ett bokat personligt möte på onsdag eftermiddag. Det här mötet ser jag fram emot! Jag har även ägnat mig åt tankar kring mitt nästa drag mot politikerna. Kampen för våra handikappade barn lever i mig dag som natt dygets alla timmar! 

DollarStore...en av mina favoritaffärer. De har fina grejer och billigt är det. Igår köpte vi engångsartiklar till dotterns student. Hon vet precis hur hon vill ha det. Hon är ingen traditionell människa utan tycker om att blanda tradition med att gå lite utanför ramarna! Det är kul! Engångsartiklarna (tallrikar, muggar och servetter) vill hon ska gå i olika mönster och toner av grönt (hennes favoritfärg)! Sen för att få in tradition blir det en klassisk vit pappersduk med svenska flaggans färger. Troligen blir ballonger och serpentiner också i traditionella "student"-färger! På D.S köpte jag även en ny ram åt min mammas foto som alltid står framme! Det blev en slät silvrig ram. Passar bra till det svart/vita fotot av mamma som 18-åring. Åh vad jag saknar min mamma! Till hösten kommer D.S att öppna här på orten. Såååå nice. På debattsidan skrev någon en gång att det bara är billigt krimskrams på D.S. En person som jobbar i en annan presentbutik här på orten skrev då till D.S försvar att de har samma leverantör men att D.S kan sälja superbilligt för att de köper in stora mängder av varje sak medan den lilla butiken bara kan köpa få av varje sak och alltså måste sälja dyrare. Så, ingen skillnad i kvalitet! Det svaret gjorde mig glad! 

Idag, söndag, blir det också bara chill och lite fix här hemma! Kroppen min har sedan i torsdags gjort mer ont än den brukar! Vet inte varför! Har en läkartid på tisdag! Jag blir lite orolig när jag känner sådana drastiska förändringar! I mitt nästa liv önskar jag att få vara helt frisk, vara supersnygg på naturligt väg, vara väldigt intelligent och vara rik! Ja, med andra ord...bara/ha allt som jag inte är/har nu! Det vore väl toppen?!

Nu ska jag snapchatta lite med barnen! De har tjatat
i evigheter om att jag ska skaffa snapchat och igår gjorde jag det! Så nu ska de få snapchats!! Hehehe...

Dagens selfie är från igår:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar