fredag 23 december 2016

SLÄTT & PLATT

Vilken underbar dag! Da'n före doppareda'n! Den här dagen har varit precis så lugn och fin som den ska vara! Känner mig så himla harmonisk!

Idag var det första dagen på barnens jullov. Vi tog oss en lång sovmorgon. Det var så skönt att slippa höra klockan pingla!

När jag klev ur sängen gjorde jag det till doften av griljerad skinka. Gubben som hade jobbat natt och kom hem tidigt i morse hade julskinkan i ugnen. Ååååhhhh denna underbara doft!!! Han hade även köpt frullebullar med hem! Vilken mysmorgon det blev. Helt fantastiskt.


Det finns inget bättre än att börja dagen i lugn och ro! Så himla skönt att slippa stress. När jag sen högg in på dagens sysslor tog jag mig an att mangla en vit linneduk som jag ska använda i morgon att duka julbordet med. Ja, tänk, så gammal är jag att jag håller på att mangla! Älskar nymanglat! Så slätt, så platt, så snyggt och prydligt! Hahahaha...! Sen var jag dock tvungen att vila. Orken tar snabbt slut och ont får jag som sören. Men, jag försöker fortfarande vända allt och fokusera på de positiva tankarna. Just vid detta tillfälle tänkte jag att det kunde väl få göra "lite" ont för duken blev ju så fin! Och jag tänkte att jag kan ju alltid vila efteråt precis hur länge jag vill. Men, jag vilade bara tills jag kände att jag hade nya krafter och sen torkade jag av kaminluckan som jag alldeles för sotig! Nu är den skinande ren och i morgon ska det eldas i kaminen. Det kommer att bli en sån himla go värme! Men, även efter denna aktivitet fick jag vila. Det blev faktiskt inga fler sysslor för mig idag. Men, det gör inget! Det blir jul ändå!

Imorgon är det julafton! Äntligen får jag träffa mina fina barnbarn. Jepp! Så gammal är jag så att jag har barnbarn. ;) Jag älskar de  här små liven! De är världens vackraste barn!

Dagens selfie blir det faktiskt idag. Den visar en osminkad Anne som njuter av ryggläge i soffan!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar