söndag 25 december 2016

PYJAMASMYS

Idag har det varit precis så som juldagen ska vara enligt mig! Full av lugn och ro och massa mys! Jag har varit klädd i pyjamas och morgonrock exakt hela dagen. Hahaha...ja till och med när jag varit ute med hundarna har jag haft pyjamas på mig! Knasigt va? Hahaha...sån är jag! 

Idag har det ätits av julmaten som blev kvar från igår! Och även fast vi var många som åt igår samt vår familj har ätit av maten idag, har vi jättemycket mat kvar! Varför fixar man alltid så mycket mat? Nästa år ska det verkligen hållas igen med maten! Det är faktiskt löjligt att man gör i ordning så mycket mat! 

Igår skrev jag om en julklapp jag fick. En kortärmad topp med texten "Bad Annes" på. En arbetskamrat till mig skäntade en gång om att jag har en MC-klubb sim heter "Bad Annes"! Det här berättade jag för min familj när jag kom hem och sen har det skämtet byggts på här hemma. Så min son köpte en topp till mig och lät trycka "Bad Annes" på ryggen! Hahaha...coolt!
 Vi fick även superfina inramade bilder av våra vackra barnbarn! Och så fick jag världens coolaste parfym: En motorcykel med parfym i "däcken"! Och dottern hade köpte min favoritparfym från Victoria Secret! 

Bättre bild på MC-parfymen kommer imorgon!
Nyss när jag var ute med hundarna var det någon fåntratt som smällde raketer/smällare! Det gör mig så himla förbannad att man inte kan smälla enbart på tolvslaget på nyårsafton. Vi, och många andra, har djur som är skotträdda! Vår ena hund är så rädd att hon håller på att krypa ur skinnet. Hon är fullständigt skräckslagen! Det är fruktansvärt att se henne så rädd! Jag fattar inte varför man måste hålla på att smälla raketer. Visst är det fint. MEN, det finns många som är rädda. Både människor och djur. OCH det är inte bra för miljön! Och sen kostar det onödigt mycket pengar! Nä, raketer/smällare är bara dumt, dyrt och onödigt! 

Idag blir det ingen selfie! Jag klädd i pyjamas skulle inte vara fördelaktigt för mig! ;) 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar