lördag 24 december 2016

JULAFTON

Juuuuuulafton!!!! En grön julafton. Ingen snö i sikte. Men en jävla massa regn, rusk och blåst är det! 

Barnen kollade julstrumporna i vanlig ordning direkt när de vaknade! Här i huset är man barn så länge man bor hemma! Själv satt jag och "morr'na" mig med kaffe i bästa muggen från London. Det var en lugn start på dagen! 

Det var liksom ingen stress alls på hela dagen! Fantastiskt!!! 

Kl 14 kom farmor och farfar samt min äldsta son m familj! Genast blev huset fullt. Underbart! Precis som det ska vara på julafton! Alla klappar placerades under granen. Lite mys med barnbarnen. En stunds fixande i köket! Någon ropar och behöver hjälp. Barnen springer runt och skrattar. Livet kan inte vara bättre! Precis så här vill jag det! Ofta och alltid! 

Vi åt först ägg, sill och Janssons. Mums! Gott! Älskar det! Åt mig som vanligt  för mätt på detta goda! 


Sen var det dags för köttbullar, prinskorv och brunkål. Åh vad gott. Men på tok på mycket mat!


Efter maten delade vi ut julklappar. Det var ett berg av klappar! Glada barn och vuxna.jag fick jättefina julklappar. Några med grymt bra rim! I detta paket var det två nattlinne och en pyjamas! Precis vad jag hade önskat mig! 
I detta paket var det en galet mysig morgonrock! Såååå himla skön. Behövde jag verkligen!

I det här paketet var det en kortärmad topp med texten "Bad Annes" på ryggen! Ett skämt som egentligen började på mitt jobb och som har levt kvar här hemma! Bild på tröjan och förklaring till texten får ni imorgon! 

Ingen orkade äta gröt så vi skippade det! Det får liksom bli som det blir!  

Sen spelade vi julklappsspelet. Det var kul. 


Firandet avslutades inte så sent. Nu njuter jag i mitt nya nattlinne och min nya morgonrock! Sååååå himla skönt . Snart är det dax att krypa ner i sängen. Imorgon får det bli sovmorgon igen! 

I morgon får ni fler bilder på julklappar! 

Dagens selfie:


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar