måndag 5 december 2016

2:a Advent och UTMANINGAR!

Nu går det fort mot jul! Igår var det 2:a advent! Tiden går så fruktansvärt fort! Lite för fort emellanåt. Det gäller att ta tillvara på tiden!

Jag glömde faktiskt att ta bild på när vi hade tänt 2:a advents ljuset! Men i vanlig ordning tände vi ljuset, drack glögg, åt pepparkakor och hade en trevlig lugn stund tillsammans allihopa! Det är mumma för själen. Istället lägger jag upp en bild på söta små ljuskoppar som jag verkligen tycker om.


Vi har fortfarande sjukstuga här! En förkylningsinfluensa har kastat sig över minstingen. Han är så himla kass. Men det verkade som om det brakade loss rejält igår och han fick nog ut en hel del baskilusker. Det är lite bättre idag men han får ändå vila idag också. Förhoppningsvis piggnar han på ytterligare idag så han kan gå till skolan i morgon! Han längtar dit. Han älskar att gå i skolan. Det är ju inte alla barn som gör det. Idag händer det lite grejer här i huset som måste göras. Jag ska iväg på mitt. Mannen vabbar för minstingen eftersom jag ska iväg. Hundar ska badas. Tvätt ska tvättas, hänga upp och vikas. Överdragen till sofforna behöver också tvättas innan jul. Några klappar ska slås in. Inslagningen får jag ju göra lite då och då... Sen måste jag även börja bygga upp min kropp ytterligare. Jag har ju liksom fått börja om helt och hållet från början. Armen/handen som la av har jag tränat upp rörligheten i. Den är bättre men saknar fortfarande styrka. Så jag måste börja öva upp lite styrka i den nu. Och så är det resten av kroppen som också behöver stärkas upp. Men, armen är prio 1!

Sen håller jag på att utveckla mina tankar kring framtiden. Något måste jag ju göra... kan ju inte leva på luft...! Jag har tankar på vad jag skulle vilja göra. Men, jag har kört fast lite...men, jag ser det mer som ett hinder som jag ska ta mig över...en utmaning. Jag behöver utmaningar! Jag kommer att hitta en lösning. Det är jag säker på!

På tal om utmaningar! Ja, livet bjuder på många. Att ta tag i att bygga upp kroppen igen är verkligen också en utmaning!!!!! Så, jag har alltså flera utmaningar på gång just nu. Ja, det dör man ju inte av. Man lär sig mycket på vägen!

Dagens selfie:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar