onsdag 30 november 2016

VÅGA LEVA LIVET

Jag känner mig så fantastiskt glad! Det spritter i kroppen utav GLÄDJE! 

För några dagar sedan kändes det som om någon hade kört över mig med en ångvält eller som om jag stod med tårna på stupets kant. Jag kunde stannat kvar där i det stadiet, i den känslan. Men det ville jag inte! Istället valde jag att acceptera och börja se möjligheterna i livet! Jag skrev lite om detta igår. Och jag tänker fortsätta se möjligheterna. För några dagar sedan valde jag att dra tårna till mig och få fast mark under mina fötter. Marken är fast men den gungar...men det gör inget. Den stabiliserar sig tids nog. Det får gunga lite på vägen tillbaka! 

Igår skrev jag om att dörrar kring flytt hade öppnat sig. Och ja, faktiskt, hela landet är öppet för mig! Visst är det många bitar att få ihop. Men det är som att lägga pussel. Utmanande. Kul. Spännande. En flytt involverar många människor: mig, min man, våra barn. Det är vi som är viktigast i den här frågan. Våra behov, viljor och önskemål är det som ska styra. Vad andra tycker är faktiskt inte viktigt. Vi har gett upp drömmen att flytta tidigare bl.a. för andra människor skull. Det har inte direkt gynnat måendet och trivseln i positiv riktning!

Jobb finns det över hela landet. Utbildningar också! Möjligheten att starta eget finns faktiskt också! Jag har tidigare sett allt som sätter käppar i hjulet. Det har inte heller varit gynnsamt för måendet och trivseln. Det finns oftast lösningar. Det gäller bara att vara öppen för att se dem! 

Ja visst är det tråkigt att ge upp det man har trott var rätt, som man är bekväm med och vill ha kvar. Men, det är inte hela världen att saker förändras! Se möjligheten att få prova på något nytt, att utvecklas. Våga vara lite nyfiken på livet och några av de dörrar som står på glänt! 

Våga leva livet!

Dagens selfie:
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar