söndag 20 november 2016

Igår, Idag, FRAMTIDEN!!!!

IGÅR!


Igår blev det som ni trogna läsare säker märkte inget inlägg. Sorry! I förrgår hade vi goda vänner på pizza/öl/vin-dejt. Det var supertrevligt. Vi åt och drack gott, pratade, skrattade... det var en avslappnad och mysig dejt. Det var så kul att vi glömde bort att ta bilder. Inte en enda bild tog vi. Ganska ovanligt. Men, vi hade helt enkelt för roligt för att hinna med sånt. :) Det är ju iofs ett gott tecken! Så, någon bild från fredagskvällen kommer ni inte att få se! Och myset började egentligen redan på fredags morgonen med god-frulle med mannen. Bildbeviset visar frallor med ost och skinka med massor av pepparrotsvisp på och naturligtvis kaffe i snygga muggen! Så, vad hände hela gårdagen då eftersom jag faktiskt inte hann med att blogga? Jo, dottern övningskörde. Vi körde till Dollarstore. Älskar Dollarstore! Där shoppades en hel del "bra att ha"-grejer, t.ex. läppcerat. Jag är fullständigt besatt när det gäller läppcerat. Är nog lite beroende av dem. Hahahaha... måste ju visa bild på min samling. Stora högen är cerat som är nya och bara väntar på att få smörja mina läppar. Lilla högen är "aktiva" cerat som jag använder. I min ficka eller väska finns alltid ett cerat! ;) Hela familjen har varit hemma tillsammans hela helgen. Fantastiskt. Det är inte ofta det händer. Så när vi kom hem från Dollarstore fikade vi tillsammans och bara chillade tillsammans. Vi åt middag allihopa på samma gång. Sen hade vi film-mys innan minstingen skulle gå och lägga sig. Vi såg "Big Hero 6" och "Paddington"! Vad gillar ni läsare att titta på för filmer? Om bara jag och mannen i mitt liv ska kolla tittar vi gärna på skräckfilmer. Dock har vi hittills inte hittat någon som är riktigt läskig. Vi letar fortfarande efter en film som är så läskig att vi håller på att krypa ur våra skinn! Så, har ni tips på sevärda filmer tar vi tacksamt emot dem!

 IDAG!

Idag ska jag städa har jag tänkt. Städa och plocka fram kartongerna med julsaker. Juldekorationerna ska ju upp nu i veckan så att allt är klart till 1:a advent. För mig är det viktigt att allt julpynt är framme den dagen. Jag fattar inte vitsen med att gå hela december och plocka fram lite i taget. Nä, upp med allt till 1:a advent så kan man njuta av det mysiga julpyntet under hela december. Det enda som inte åker fram är julgranen. Den kommer i regel inte upp förrän en vecka innan julafton. Men, jag vet minsann inte om jag ska göra ett undantag i år! Vi får se hur det blir. ;) Ska jag vara helt ärlig så har jag redan fått fram en tomtegumma och söta ljuskoppar (fick dem i present i fredags av våra goda vänner!) Och när man julstädar och pyntar får man lyssna på julmusik!!! Wiiiieeeeehoooooo!!!
FRAMTIDEN

Imorgon är framtiden och om den vet vi oftast inget. Jo, vissa saker vet man ju, t.ex. möten man måste gå på etc. Jag har faktiskt ett möte att gå på imorgon på minstingens skola. Men, förutom det är dagen ett oskrivet blad. Ganska skönt på ett sätt. Ibland hade det dock ändå varit väldigt intressant att kunna se in i framtiden. Eller vad tycker ni läsare? Ordet "Framtiden" är så oerhört stort tycker jag. Det omfattar så väldigt mycket! Eller hur? Allt rör ju på ett eller annat sätt framtiden. Jag menar, t.ex. de val jag gör och de beslut jag fattar idag påverkar framtiden. Så hur ska då framtiden bli? Ja, det kan man ju till viss del planera. Men till en viss del får man ta den som den kommer för att det finns saker man inte kan påverka, t.ex. sjukdomar etc. Vad har ni, kära läsare, för framtidsplaner? Mina framtidsplaner handlar om att ta mig igenom det här helvetet med armen/handen. I det här fallet är jag dock styrd av sjukvården. Det är undersökningar jag väntar på att få tid till och väntetiden kan jag inte påverka alls. Sen har jag som framtidsmål att få iordning det här huset och sälja det. Den planen leder per automatik till att det blir ett nytt boende för oss som familj. Jobb...ja, jag älskar mitt jobb men i nuläget vet jag ju inte om armen blir bra igen och om jag kanske kommer att bli tvungen att hitta ett nytt jobb. Så det får liksom finnas med som en löst hängande tråd i luften. Detta fokuserar jag ju inte allt för mycket på eftersom jag ju älskar att jobba som undersköterska. Jag ska även ta tag i mitt tränande igen. Jag älskar ju faktiskt att träna och kropp och själ mår så bra av det. Så det ska jag absolut ta tag i igen. Bilder på detta hoppas jag naturligtvis kunna bjuda er på!

Dagens selfie:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar