fredag 18 november 2016

Fredag i blodet - Bildbevis

 ♫ Då har man fredag i blodet igen, det man missat det tar man igen. Man beter sig som en greve fast man inte har en spänn... ♫

Hur beter ni er när ni har fredag i blodet? Och vad betyder det egentligen? Betyder det per automatik: Fest!!! Eller betyder det att veckan är slut och man äntligen kan få slappa i soffan med godisskålen i famnen? Berätta, alla mina fina läsare, hur ser ni på det?

För mig betyder det inte så ofta: Fest! Oftast betyder det: Lugnt Chill!


Men ikväll blir det...ja kanske inte fest men en mysig pizza/öl/vin-dejt med goda vänner. Det ska verkligen bli jättekul. Det var längesen vi sågs. Nej, det är inte någon av de tre "tappat-kontakten"-vännerna som jag skrev om i något inlägg för ett tag sedan.

Hur ser ni läsare ut när ni har fredag i blodet? Jag tänkte visa lite bilder från mitt liv när jag har fredag i blodet. Oftast tar man ju bilder när man har festfredag i blodet och inte så ofta när man har chillfredag.

Ja, man måste ju bjuda lite på sig själv. Eller hur?
Bild 1: Här är vi hos våra goda vänner och även grannar och har det trevligt. Deras dotter var i pysslartagen och gjorde snygga smycken till mig. De var jag ju så klart tvungen att prova och det måste ju förevigas på bild! Så, detta blev resultatet! Snyggt va? Tror vi har en blivande smyckedesigner i vår vänkrets minsann! Men, hon väljer troligen inte mig som modell. Eftersom jag ogillar alla "fjortis"-miner/gester fick det naturligtvis bli lite parodi på det också i bilden.
Bild2: Här är vi hemma hos några andra vänner och som vi också bor nästan grannar med. Här klär jag mig i deras sons Pumpamössa! Naturligtvis fick det bli en kniv genom halsen med eftersom det var till Halloween! Ingen ska i alla fall säga att jag inte bjuder på mig själv!
 
Här är mannen och jag på mys i Karlshamn. Det blev en kväll ute oh så här blev resultatet. Hm... har alltid haft för mig att jag blev snyggare när jag drack en öl eller ett glas vin... men nu när jag ser bilderna börjar jag verkligen tvivla! Påsar under ögonen och rynkor... asså, de ser man inte lika tydligt när bilderna är svart/vita. Ja, ja, en kul kväll var det i alla fall.
 
 
Här ska vi ut på galej! Vi har en god vän som spelar i ett band. Den är bilden är tagen på mig innan vi ger oss iväg ut. Tja, glad är jag i alla fall.
 
 
Detta är en bild tagen på mig när jag och en väninna sitter och tar ett glas vin. Jodå, det händer lite då och då men nu är det länge sen. Tror jag ska ringa henne och säga att nu får det bli ett glas vin igen. Dessvärre ser det ut som om jag har druckit ett glas för mycket...men tro mig, det har jag inte!
 
 
Den här bilden var den enda chillfredags-bilden jag hittade just nu. Som sagt, man tar ju inte så ofta bilder när man bara chillar. Och ja nu förstår jag varför jag gillar svart/vita bilder bättre...påsarna och rynkorna syns inte lika tydligt. Men, å andra sidan... jag ser ju ut som jag gör och gillar folk inte det får de ju faktiskt låta bli att titta på mig! ;)
 
Nu ska jag chilla lite så jag är pigg ikväll när våra goda vänner kommer hit. Får se om jag får till någon bild som jag kan bjuda er på i morgondagens inlägg.
 
Skriv gärna en eller ett par rader i kommentarsfältet så blir jag så glad. Det är alltid kul att läsa kommentarer och få en hint om vilka som läser. Och du, vill du göra mig en jättetjänst så dela gärna min blogg så att även dina vänner får en chans att läsa. 
Ha en bra dag alla godingar❣
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar