lördag 5 november 2016

Från London till Sverige...

Då är vi hemma igen! Åkte från London igår. 

Dagen igår började med ett besök i parken för att rasta minste sonen. Han tyckte dock inte att det var så roligt. Vi gick runt och såg oss omkring och fikade på stan! Mysigt. Sen började det regna! Inte lika mysigt! 

Flyget skulle gå kl 20:00 från Gatwick Airport. När vi kom dit fick vi först beskedet att vi skulle få Gate-info kl 19:10. Sen sköts den tiden fram flera gånger! 21:08 kom info vilken Gate vi skulle till. Flyget gick inte förrän strax efter kl 22. Vi var hemma runt kl 03:00 på natten! Då var vi alla väldigt trötta.

Idag tog vi sovmorgon. Det behövdes. Men vi är ändå trötta idag. Kanske inte så märkligt. Vi har ju rört på oss mycket och det har varit många intryck. En helt annan miljö och ett annat tempo än vi är vana vid! Så idag har vi slappat hela dagen. Det har regnat och varit kallt. En dag för massa mys! Det enda vettiga jag har gjort idag är att jag har packat upp resväskorna. Skönt att det är gjort. 

Tankarna går nu till nästa resa som faktiskt redan är bokad. Det blir Manchester i April! De som könner mig kommer att bli vääääldigt förvånade men då ska jag faktiskt kolla på fotboll! Jag är inget fotbollsfreak men man kan ju bara inte åka till Manchester utan att kolla på fotboll! Där har jag heller aldrig varittidigare! Ska bli kul. Jag älskar att resa och se mig omkring! Tänk om jag kunde ha det som jobb! 

Dagens selfie är en bild tagen på flygplatsen igår när vi väntade på Gate-info:Inga kommentarer:

Skicka en kommentar